Mainos

Hurjia hetkiä kuumailmapallon SM-kisoissa

Mäntsälässä kisattiin tänä viikonloppuna kuumailmapalloilun SM-kisoissa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, kun tänään yksi kisaa sivusta seurannut kuumailmapallo rysäytti metsään.

Kyydissä olivat palloa ohjanneen Ilkka Korhosen lisäksi MTV3 Uutisten toimittaja Mika Tommola sekä kuvaaja Rauno Westerlund.

Korhonen kertoo, että hänen oli tarkoitus lentää matalalla metsän yllä, mutta tuuli yllätti ja painoi pallon syvälle mäntymetsään. Vauhtia oli onneksi sen verran, että kori ei jäänyt kiinni vaan hetken rytinän jälkeen matka jatkui kohti Pukkilaa.

Korhosen mukaan puukosketuksia sattuu kuumailmapalloilussa aina silloin tällöin. Vahingoilta vältyttiin, mutta Korhonen olisi menettänyt lakkinsa ellei toimittaja Tommola olisi ehtinyt saada sitä ilmasta kiinni.

Westerlund kuvasi rytinän, mutta kuva menee välillä mustaksi, sillä turvallisuussyistä Westerlund sukelsi pahimman ryskeen ajaksi syvemmälle koriin.

Kuumailmapallon SM-kisoissa palloilla suoritettiin erilaisia tehtäviä. Nelipäiväisen kisan jälkeen voittajaksi selviytyi Mikko Niskanen, toiseksi tuli Jukka Kujala ja kolmanneksi Toni Korhonen.

Lisää Tommolan ja Westerlundin kauhun hetkistä kuumailmapallon korissa tänään MTV3:n kymmenen uutisten loppukevennyksessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.