Mainos

Hurjat naapuritarinat naurattavat

Onko sinulla joskus ollut vaikeuksia naapurisi kanssa? Lue lukijoidemme kauheimmat ja hauskimmat kokemukset seinän takana asuvista kummajaisista.

Koti-osion Painajainen naapurissasi -juttu innoitti lukijat muistelemaan omia erikoisimpia asuinkumppaneitaan. Riitaa on tullut muun muassa olemattomasta metelöinnistä ja salakuuntelusta, mutta lukijat ovat päässeet antamaan myös takaisin ilkeille kyttääjilleen.

– Meillä asuu naapurissa turkkilainen mies perheensä kanssa ja mies valittaa joka asiasta. On myös tehnyt naapureille ilkivaltaa ja selittänyt teot sillä, että jumala on rankaissut. Hän valittaa esimerkiksi siitä, että kävely kuuluu heidän asuntoonsa liian kovaa. Itse hän pitää kuitenkin meteliä, kuten erittäin kovaa huutoa, töminää, seinien paukkumista päivittäin ajasta riippumatta - välillä jopa arkipäivinä kello 12 jälkeen. Joskus pelottaa olla yksin kotona, kun tästä hullusta ei tiedä mitä se seuraavaksi keksii. Miehellä on hyvin värikäs historia... nimimerkki On kyllä! kirjoittaa.

– Kun olin armeijassa vuonna 1995 naapurini oli soittanut monta kertaa isännöitsijälle ja väittänyt, että pidän bileitä joka ilta. Tuolloin en omistanut edes stereoita tai televisiota. Isännöitsijä uskoi naapuriani ja kävi tyhjentämässä kämppäni sillä välin kun palvelin Suomen armeijassa. Hän oli heittänyt kaikki tavarani kaatopaikalle, koska en muka ollut itse kotiani tyhjentänyt. Se olisi pitänyt siis tyhjentää heti. Sinne meni paljon arvokasta perintökamaa aina huonekaluista lähtien. Sainkin isot korvaukset sekä isännöitsijältä että naapurilta, kun haastoin heidät oikeuteen, nimimerkki Semmone naapuri mulla kirjoittaa.

Olemattomista äänistä häiriintyi myös Peppilottasikuriinan seinänaapuri.

– Opiskeluaikana naapurissani asui mummeli, joka kuunteli korva ovessa kiinni, mitä asunnosani tapahtuu. Hän myös kurkki postiluukusta ja mulkoili aina, kun sattui näkemään. Isännöitsijälle hän lopulta valitti, kuinka minun jääkaappini kuulemma pitää niin kovaa meteliä, että se häiritsee häntä. Huvittavaa oli, että satuin olemaan harjoittelujaksolla kotipaikkakunnallani ja jääkaapista oli virta pois...

Nimimerkki Keke tietää, miten turhan ärhäköitä asukkaita on kohdeltava.

– Olen havainnut hyväksi keinoksi käydä kerran erittäin selvästi ja väkivaltaisesti ilmoittamassa ongelman aiheuttajalle, että nyt loppuu tähän tai jatkossa lähtee sormi kerrallaan tai muuta sellaista. Erittäin hyvin on toiminut. Pelkkä puhe on ajan haaskausta kyseisille apinoille, vaikka yleensä normaali ihmisten kanssa asiat selvitään puhumalla.

Kysymys: Mikä sinun mielestäsi tepsii häirikkönaapureihin?

Kuvat: Shutterstock

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.