Hurjaa draamaa! Maalivahdin haparointi ja seikkaileminen oli tarjota vastustajalle pisteen – ottelun ratkaisu nähtiin vasta viimeisillä sekunneilla

Sunnuntain La Ligan päivän ensimmäisessä ottelussa Real Betisin ja Gironan välillä nähtiin todellinen jännitysnäytelmä, kun kotijoukkue Betis oli parempi 3-2 numeroin. Sergio Canales iski ottelun ratkaisumaalin rangaistuspotkulta viimeisillä sekunneilla.

Cristian Tello siirsi Betisin johtoon 12. minuutin kohdalla kauden toisella maalillaan. 36. minuutin kohdalla nähtiin eriskummallinen tilanne, kun Betisin maalivahti Pau Lopez lähti harhailemaan maaliltaan. Tästä Girona rankaisi kylmällä kädellä ja tasoitti ottelun.

Vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin Lopez haparoi toistamiseen, ja Seydou Doumbia siirsi vierasjoukkueen jo johtoon.

Toisen puoliajan alkajaiksi Betis nousi tasoihin Lorenin maalilla. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa pitkään, sillä vasta viimeisellä lisäaikaminuutilla Betis sai rangaistuspotkun. Canales viimeisteli pallon varmasti verkkoon ja Betisille voiton myötä tärkeät kolme pistettä europelipaikkataistelua varten.

Alla olevilla videoilla Lopezin seikkaileminen ja haparointi.