Mainos

Hurja takaa-ajo Lahdessa - pyörällä

Lahdessa koettiin tänään aamupäivällä vauhdikas ja osin vaarallinenkin takaa-ajo, kun polkupyöräilijä pakeni poliisipartiota.

Poliisipartion huomio kiinnittyi uudella ja kalliilla maastopyörällä liikkuvaan mieshenkilöön Möysän kaupunginosassa. Miehen ulkoinen olemus ja kallis maastopyörä eivät vastanneet toisiaan, joten partio antoi pysäytysmerkin pyöräilijälle.

Miehen havaittua poliisin pysäytysyrityksen mies kiihdytti pyörällä välittömästi karkuun. Partio seurasi pyöräilijää Paavolan kaupunginosassa. Kymintien päässä pyöräilijä ajoi kevyen liikenteen väylälle, jossa oli useita aikuisia lapsineen.

Aikuiset huomasivat onneksi viime hetkellä kovaa vauhtia tulleen pyöräilijän ja onnistuivat saaman lapsensa myös turvaan pyöräilijän ohittaessa heidät huimaa vauhtia.

Aleksanterinkadulla pyöräilijä päätti vaihtaa lajia hyläten pyöränsä ja lähti juosten partiota karkuun. Mies oli kuitenkin sen verran väsynyt pyörälenkistään, että levännyt poliisipartio nappasi miehen kiinni pienen juoksukilpailun päätteeksi.

Vuonna 1974 syntyneen mieshenkilön hallusta löytyi pieni määrä huumausainetta, tietokone, jota poliisi epäilee anastetuksi ja yli tuhannen euron arvoinen maastopyörä. Poliisin kysyessä pyörän alkuperää mies vastasi saaneensa pyörän koeajoon.

Mies vietiin Lahden pääpoliisiasemalle muun muassa kahdesta varkaudesta epäiltynä. Lisäksi mies oli etsintäkuulutettu aiemmista rikoksista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.