Mainos

Hurja takaa-ajo Joensuussa: pakoauto kaahasi yli satasta vielä renkaan irrottuakin

Joensuussa nähtiin iltapäivällä hurja takaa-ajo. Se päättyi vasta, kun pakoautosta irtosi rengas vanteiltaan. Asiasta kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Tapaus alkoi, iltapäivällä viiden aikoihin, kun poliisipartiota vastaan ajoi anastetuksi ilmoitettu auto. Auto ajoi etelään päin Joensuussa kuutostiellä Reijolan kohdalla.

Poliisipartio kääntyi auton perään ja näytti pysähtymismerkkiä, minkä jälkeen auto lähti pakenemaan erittäin kovaa vauhtia.

Hammaslahti-Kiihtelysvaara-risteyksen kohdalla pakenija jarrutti poliisin mukaan voimakkaasti ja yritti kääntyä Hammaslahden suuntaan, mutta ajautui risteyksen ohi pientareelle. Kuski sai  ajokkinsa takaisin ajotielle, mutta auto vaurioitui ja alkoi savuttaa. Siitä huolimatta auto pakeni edelleen kovaa vauhtia kohti etelää.

Tämän jälkeen pakenevasta autosta irtosi vielä apukuljettajan puoleinen rengas vanteeltaan. Sekään ei pysäyttänyt pakenijaa, vaan ajojahti jatkui. Poliisi kertoo, että pakoauton vauhti vaihteli tuolloin 90 ja 120 kilometrin tuntinopeuden välillä.

Lopulta auto ajoi pientareelle ja poliisi otti kuljettajan kiinni.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.