Hurja onnettomuus lentokentällä: Seitsemän ihmistä loukkaantui lentokoneen matkustajasillan romahdettua

Seitsemän ihmistä loukkaantui lentokoneen matkustajasillan romahdettua 0:46
Seitsemän ihmistä on loukkaantunut lentokoneen matkustajasillan romahdettua.

Seitsemän ihmistä on loukkaantunut lentokoneen matkustajasillan romahdettua BWI Marshallin kansainvälisellä lentokentällä eilen Washingtonissa Yhdysvalloissa.

Kuusi ihmistä on viety sairaalaan vammojen takia, mutta vammat eivät ole hengenvaarallisia, kertoo lentokentän tiedottaja. Asiasta kertoo US Today. Matkustajasillan romahtaminen johtui alustavien tutkimusten mukaan laiteviasta.

Matkustajasilta yhdistää lentokoneen matkustamon ja terminaalin toisiinsa ja sitä pitkin matkustajat kulkevat lentokoneeseen ja sieltä pois.

Ambulanssimiehistö oli alun perin hälytetty paikalle lentokoneessa olleen huonovointisen matkustajan takia. Hoitohenkilöstö oli työstämässä potilaan siirtoa ulos lentokoneesta, kun matkustajasilta siirtyi pois paikaltaan pudottaen kuusi lentokoneessa ollutta henkilöä maahan.

Kaikki loukkaantuivat, mutta kukaan ei hengenvaarallisesti. Matkustajasillalta putosi maahan neljä lääkäriä, kaksi Southwest Airlines -lentoyhtiön työntekijää sekä sairas matkustaja.

Onnettomuuden jälkeen loput lentokoneen matkustajat purettiin pois koneesta portaita pitkin. Lentokone siirrettiin välittömästi pois portilta, eikä se vaikuttanut muihin lentokentän toimintoihin.

Lue myös:

    Uusimmat