Mainos

Huopaenkeli ja sydäntasku joulukattaukseen

Itse tehdyt jouluenkelit ja sydäntaskut tuovat persoonallista tunnelmaa joulupöytään. Koristeiden valmistaminen on mukavaa yhteistä puuhaa koko perheelle.

Jouluenkeli

Piirrä enkelin ja siipien ääriviivat pehmeällä lyijykynällä huovan nurjalle puolelle ja leikkaa ääriviivojen mukaan (enkelin kaavat jutun lopussa). Huovan tulee olla sen verran paksua että valmis enkeli pysyy pystyssä.

Tee enkelin mekkoon reikiä piikillä. Reikien tarkoitus on päästää valoa mekon sisältä, kun valmiin enkelin sisään laitetaan patterikäyttöinen led-valokynttilätuikku.

Tee enkelille hiukset, suu, silmät sekä siipien ja mekon koristeet Tulip-väreillä. Värejä on paljon, joten voit valita mieleisesi värit. Koristele siipien molemmat puolet ja anna värin kuivua.

Liimaa mekon reunat yhteen ja liimaa siivet. Jos käytät askarteluliimaa, laita pinnat kiinni esim. pyykkipojilla kuivumisen ajaksi.

Enkeleiden sisään voit laittaa patterikäyttöiset tuikkivat led-minikynttilät. Älä kuitenkaan jätä tuikkuja päälle ilman valvontaa.

Sydäntasku

Joulupöydän sydänpussukka on tehty liimaamalla kahden sydämen alaosat reunoistaan yhteen (kaava jutun lopussa). Koristele sydän ja laita sen sisään lautasliina.

Tulip koristevärien myynti: Hyvin varustetut tavaratalot, askarteluliikkeet ja taiteilijantarvikeliikkeet.
Tiedustelut: HanArt Oy, Järvenpää, 09-279 0830 tai info@hanart.fi, www.hanart.fi
Led-minikynttilät: Airam

Mallien suunnittelu ja toteutus: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 22.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.