Huonoin varas ikinä? Tunaroiva murtomies teki kyseenalaisen ennätyksen

Yhdysvalloissa Los Angelesissa murtomies teki poliisin työn helpoksi jättäessään rikospaikalle ennätysmäärän todisteita itseään vastaan.

Tumpeloiva murtomies jätti nimittäin jälkeensä muun muassa kengän- sekä sormenjälkiä, autonsa ja jopa kuvia itsestään. Tapauksesta kertoo NBC.

Kovaonninen varkaus tapahtui noin viikko sitten Arletassa. Murtovaras oli potkaissut asunnon oven sisään ja alkanut sen jälkeen myllätä makuuhuoneessa.

Varas oli pitänyt niin kovaa meteliä, että hän oli herättänyt toisessa huoneessa nukkuneen asunnon omistajan.

Murtovaras oli rukoillut asunnon omistajalta, ettei tämä soittaisi paikalle poliisia. Tämän jälkeen hän oli juossut autolleen, joka ei suostunut käynnistymään.

Murtovaras palasi uudestaan sisälle taloon, jossa rukoili toistamiseen, ettei paikalle soitettaisi poliisia.

Asunnon omistaja ajoi kuitenkin murtovarkaan ulos talosta ja löi tätä puutarhakuokalla.* Varas menetti iskun johdosta hetkeksi tajuntansa. Asunnon omistajan vaimo soitti paikalle poliisit.

Murtovaras palasi kuitenkin tällä välin tajuihinsa ja luikki pois paikalta. Hänen autonsa jäi silti paikan päälle.

Autosta löytyi muun muassa murtovarkaalle kuulunut iPad, jossa oli myös valokuvia tästä. Autossa oli myös parkkisakko, josta poliisille selvisi murtovarkaan nimi.

– Rikospaikkatutkinnassa todetaan usein, että jätämme aina itsestämme jälkiä sinne missä olemme olleet, tapausta tutkinut Paul Vernon sanoi NBC:lle.

– Mutta tämä kaveri teki varmaan jonkin sortin ennätyksen sen suhteen, millaisen määrän todisteita hän jätti jälkeensä.

Poliisi kuvasikin tapausta malliesimerkiksi siitä, kuinka jäädä kiinni.

(MTV3)

* korjattu käännösvirhe

Lue myös:

    Uusimmat