Mainos

Huono sää aiheutti jälleen paljon peltikolareita

Myös tieltäsuistuimisia on ollut paljon. Poliisi arvioikin, että monilla autoilijoilla on edelleen kesärenkaat.

Ajokeli on tänään ollut huono suuressa osassa maata. Ympäri maata on sattunut lukuisia peltikolareita ja suistumisia. Hätäkeskusten tietoon ei kuitenkaan ole tullut vakavia henkilövahinkoja.

Pelkästään Helsingin ja Vantaan alueella poliisin tietoon on tullut iltapäivään mennessä lähes 60 kolaria. Suurin osa kolareista on ollut pieniä peltikolareita ja pahoilta onnettomuuksilta on vältytty.

Ylikomisaario Heikki Seppä Helsingin poliisista epäilee, että tiellä liikkuu yhä paljon kesärenkailla autoilevia, sillä tieltä suistumisia on ollut tänään paljon. Myös huonokuntoiset talvirenkaat aiheuttavat vaaratilanteita lumisilla teillä.

- Tilannearviointi on mennyt pahasti pieleen jos liikenteeseen lähdetään tällä säällä huonoilla renkailla tai kesärenkailla, Seppä toteaa.

Runsaan lumisateen jäljiltä tienpinnat ovat loskapatjojen peitossa, polanteisia ja jäisiä.

Kaakkois-Suomessa valtatie 7 oli Pyhtään kohdalla poikki, kun venäläinen rekka jäi poikittain tielle. Rekka saatiin siirretyksi runsaan kahden tunnin kuluttua. Haminan ja Vaalimaan välillä Venäjälle menevän rekkajonon pituus kasvoi noin 20 kilometriin.

Seudulla pyrytti voimakkaasti ja tiet olivat erittäin liukkaita. Alueella koettiin myös lukuisia sähkökatkoksia.

(MTV3-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.