Huono keli vaati kolme kuolonuhria

Jäinen ja luminen ajokeli on vaatinut tänään maanteillä kolme kuolonuhria.

Henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään linja-autoon Vantaalla. Juvalla kaksi ihmistä kuoli taksin ja rekan törmäyksessä.

Lisäksi eri puolilla maata on sattunut useita kymmeniä peltikolareja ja ulosajoja.

Vanhalla kolmostiellä Hyvinkäällä sattui kahden henkilöauton ja kuorma-auton törmäys, jossa loukkaantui toisen henkilöauton kuljettaja. Lisäksi Turun moottoritiellä Veikkolan ja Palojärven liittymien kohdalla sattui kahden henkilöauton törmäys.

Suomalainen ja venäläinen rekka kolaroivat iltapäivällä Mikkelin-Kouvolan tiellä Kouvolassa. Törmäyksessä ei sattunut henkilövahinkoja, mutta tielle jääneet rekat haittasivat liikennettä parin tunnin ajan.

Myöhemmin illalla venäläinen turistibussi ja suomalainen rekka kolaroivat Mikkelin-Lappeenrannan tiellä Savitaipaleella. Onnettomuus sattui, kun rekan perävaunu lähti luisumaan vastaantulijoiden kaistalle, jolloin linja-auto törmäsi siihen. Onnettomuudessa loukkaantuivat linja-auton kuljettaja sekä yksi linja-auton matkustajista. Loukkaantuneilla ei kuitenkaan ole hengenvaaraa. Tie oli onnettomuuspaikalla poikki myöhään iltaan ja poliisi ohjasi liikenteen kiertotielle.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat