Mainos

Huomenna juhannusliikenteen pahimmat ruuhkat

Ruuhkaisimmat tienpätkät ovat Lahti-Heinola -välin lisäksi Tampereen läntinen kehätie ja Kouvolan valtateiden liittymät.

Huominen iltapäivä ja ilta ovat ruuhkaisinta aikaa juhannusliikenteessä. Edellisvuosien tapaan vaikeimmaksi osuudeksi muodostuu nelostie välillä Lahti-Heinola puolestapäivästä noin kello 21:een saakka.

- Torstai on ruuhkatilanteen kannalta pahin. Myös perjantaiaamuna liikenteessä on ruuhkia, ei tosin yhtä vaikeita kuin torstaina, kertoo ylikonstaapeli Pertti Mäkeläinen liikkuvasta poliisista.

Mäkeläisen mukaan Lahti-Heinola-osuuden lisäksi Tampereen läntinen kehätie ruuhkautunee torstaina melko pahasti. Muita hankalia tienpätkiä ovat Tiehallinnon mukaan Kouvolassa valtateiden 6, 12 ja 15 liittymät, kantatie 51 Kirkkonummen kohdalla, Saaristotie Nauvon ja Korppoon lauttarannoissa, valtatiet 4 ja 9 Jyväskylän kohdalla sekä nelostie Oulujoen ylittävän sillan kohdalla.

Juhannusruuhkat ovat pääasiassa Etelä-Suomen riesa. Tiet väljenevät etelästä pohjoiseen mentäessä.

- Liikenteen pitäisi alkaa sujua Lusin jälkeen, kun viitostie erkanee nelostiestä. Myöskään Tampereen jälkeen ruuhkia ei ole kuin paikoittain kaupunkien lähistöllä, Mäkeläinen arvioi.

Poliisi, Tiehallinto ja Liikenneturva kehottavat kuljettajia rauhalliseen ja raittiiseen juhannusautoiluun. Autoilijat voivat välittää tietoja teiden kunnosta ja liikenteen ongelmista paikallispuhelun hinnalla Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200-2100.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.