Hunajaiset kirjolohiperhoset ja kasvispannu 31.8.1999

600-800 g kirjolohta fileenä
1/2 dl soijakastiketta
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1/2 dl öljyä

Leikkaa fileestä neljä perhosta (leikkaa paksuhko suoraan leikattu viipale kahteen osaan niin että puolet jäävät kiinni nahasta ja käännä nahkapuolet vastakkain). Sekoita soija, hunaja ja öljy ja kääntele kalapalat seoksessa. Paista pannulla. Tarjoa lisäkkeeksi kauden kasviksia.

Pasin kasvispannu


3-4 tomaattia
1 purjo tai sipuli
2 porkkanaa
1/2-1 kyssäkaalia
1 paprika tai 1/2 kesäkurpitsa
suolaa, mustapippuria
tilkka öljyä
Leikkaa kasvikset suikaleiksi tai kuutioiksi. Lorauta pannulle tilkka öljyä. Lisää tomaattikuutiot ja hetken kuluttua muut kasvikset. Kypsennä juuri ja kuuri pehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lue myös:

    Uusimmat