Humalan häivyttämiä romanttisia muistoja! Victoria avautuu kuinka tapasi David Beckhamin ensi kertaa

Monet romantisoivat rakkaudesta ensisilmäyksellä. Victoria Beckham on vakuuttunut, että hänen ja David Beckhamin ensitapaaminen oli juuri sitä – välitön rakastuminen.

Victoria Beckham muistelee hetkeä, jolloin hän tapasi nykyisen miehensä ja lastensa isän, jalkapallotähti David Beckhamin. Victoria kirjoitti Vogue-lehden tuoreeseen numeroon kirjeitä nuorelle itselleen, joissa hän paljastaa romanttisen ja hieman humalaisen ensitapaamisen. 

Kirjeissä Victoria kertoo löytävänsä elämänsä miehen jalkapallo-ottelun jälkeen.

– Rakkautta ensisilmäyksellä tapahtuu. Se tapahtuu sinulle Manchester Unitedin pelaajien aitiossa, vaikka tuletkin olemaan hieman humalassa ja muistikuvat voivat olla hieman hataria.  

Victoria kertoo Davidin seisseen perheensä kanssa taka-alalla, kun muut pelaajat nauttivat alkoholia baaritiskillä. Tuohon aikaan Victoria oli pariskunnasta se kuuluisin.

– Hänellä on niin söpö hymy. Sinäkin olet perheesi kanssa liikkeellä ja ajattelet heti, kuinka samankaltaisia te olette, Victoria kirjoittaa Voguessa nuorelle itselleen.

Victoria paljastaa kirjoittaneensa puhelinnumeronsa Davidin lentolippuun. Jalkapallotähdellä on vaimonsa mukaan edelleen tuo lentolippu tallessa.

Victoria ja David Beckham avioituivat 4. heinäkuuta 1999. Pariskunnalla on neljä lasta. 


Lähteet: People, Mirror

 

Lue myös:

    Uusimmat