Humalaiset törttöilivät liikenteessä vappuaaton aattona

Rattijuopot työllistivät poliisia monin paikoin jo vappuaaton kynnyksellä.

Kärkölässä Järvelän taajamassa poliisi pysäytti tukevassa humalassa ajelleen 24-vuotiaan miehen eilen illalla. Autossa oli ajo-oikeudettoman kuljettajan ohella viisi matkustajaa, joista yksi oli takakontissa. Lisäksi autoon oli kiinnitetty väärät rekisterikivet, se oli katsastamaton ja sen verot olivat maksamatta.

Lahdessa humalaisen kuskin auto auto suistui illalla tieltä ja katkaisi samalla kaksi koivua. Kolme keski-ikäistä miestä pakeni juosten paikalta, mutta poliisi löysi heidät etsinnän jälkeen lähistöltä.

Hämeenlinnassa nelikymppinen porilaismies ajeli päihtyneenä väärään suuntaan Helsinki-Tampere-moottoritiellä. Tapaus sattui pohjoiseen vievillä kaistoilla lauantain vastaisena yönä. Mies ehti ajaa noin kymmenen kilometriä etelään päin ennen kuin hänet pysäytettiin.

Rattijuopumuksesta epäillään myös kuljettajaa, joka kaahasi poliisia pakoon Hausjärvellä perjantai-illalla. Poliisin mukaan mies ajoi pahimmillaan satasta alueella, jossa rajoitus on 40 kilometriä tunnissa. 60:n rajoitusalueella hän päästeli 140:ä kilometriä tunnissa.

Matka päättyi Janakkalan Turenkiin, jossa epäilty 44-vuotias mies löytyi myöhemmin piileskelemästä puskasta rivitalon päädystä. Poliisin mukaan ajokortiton mies ei ollut ehtinyt selvitä amfetamiinipöllystään.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat