Mainos

Humalaisen nuorisojoukon juhlat riistäytyivät käsistä - kahdesti

Poliisi on joutunut keskeyttämään nuorisojoukon käsistä riistäytyneet juhlat Salossa eilen.

Poliisi sai ilmoituksen noin kello 19.30 maissa illalla, että Salon Tupurin hiihtomajalla päihtyneitä alaikäisiä. Poliisin saapuessa paikalle hiihtomajalle oli kertynyt 50-80 nuorta, jotka olivat iätlään 16-17-vuotiaita. Salon poliisin mukaan nuoret oli keskivahvassa humalatilassa.

Hiihtomajalla oli käynnissä teinitytön syntymäpäiväjuhlat, ja päivänsankarin äiti oli vuokrannut tilan nuorten käyttöön. Tieto juhlista oli kuitenkin päässyt leviämään muun muassa Facebookin kautta, ja paikalle oli kertynyt odotettua enemmän ihmisiä.

Poliisin mukaan tilan vuokrannut äiti ei pystynyt enää turvaamaan paikalla olleiden turvallisuutta. Osa nuorista kuljetettiin poliisin huostaan, mistä vanhemmat noutivat jälkikasvuaan kotiin.

Juhlapaikan tyhjentämisen jälkeen poliisille tuli uusi ilmoitus hieman ennen kello 23, että osa nuorista oli palannut juhlapaikalle ja meno jatkui samanlaisena. Poliisi joutui tyhjentämään juhlatilan uudelleen ja suoritti juhlapaikan lähistöllä etsintää mahdollisten sammuneiden nuorten varalta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.