Mainos

Humalainen venäläinen ei huomannut veistä selässään

Monella on tapana lieventää työstressiä alkoholilla. Ryypiskelyn seuraukset saattavat joskus olla ikäviä. Tai ainakin vallan merkillisiä.

Kouvolan ystävyyskaupungissa Vologdassa tehtaan sähkömies ja vartija niin sanotusti ottivat kuppia. Riitahan siinä sitten pääsi syntymään. Riidan päätteeksi vartija löi 53-vuotiasta sähkömies Juria puukolla selkään. Juri ei kuitenkaan huomannut näin tapahtuneen.

Seuraavana aamuna Juri oli aloittelemassa kiireistä sähkömiehen päiväänsä, kunnes esimiehet tulivat paikalle ja käskivät Jurin häipyä kotiin. Tämä ei esimiesten mielestä ollut siinä kunnossa, jossa töitä tehdään. Miehen veitsi selässään taittama kotimatka kesti kauan. Hän onnistui myöhästymään bussista, ja matkanteko oli muutenkin perin koukeroista ja kiemuraista.

Kotiin arvon sähkömies kuitenkin lopulta pääsi. Hän haukkasi pienet hiukopalat ja meni nukkumaan. Tuntien kuluttua Jurin vaimo herätti miehensä. Vaimo tiesi kertoa Jurille, että tämän selässä törröttää veitsi. Myöhemmin selvisi, että harvinaisen komea veitsi siellä törröttikin. Pituutta oli peräti 15 senttiä.

Jurilla kävi hyvä tuuri, sillä veitsi ei vahingoittanut häntä lainkaan. Ja kuten hyvin tiedossa on, sähkömies ei edes huomannut sitä.

Juri heittäytyi veitsiepisodia pohtiessaan kerrassaan filosofiseksi:

-Kun humallutaan yhdessä, kaikkea voi sattua ja tapahtua.

Vartijalle on Jurin filosofoinnista huolimatta tulossa syyte väkivaltaisuudesta.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.