Humalainen tunkeutui eläintarhaan - krokotiili puri jalkaan

Australialainen mies on joutunut krokotiilin puremaksi kiivettyään sen aitaukseen.

Humalassa ollut Michael Newman sai mielestään hyvän ajatuksen maanantai-iltana, kun hän päätti tunkeutua Broomen kaupungin Crocodile Park -eläintarhaan. Siellä mies omien sanojensa mukaan halusi kokeilla, miltä krokotiilin nahka tuntuu ja istua sen selkään, joten hän kiipesi krokotiiliaitaukseen.

Viisi metrinen Fatso-krokotiili ei kuitenkaan ilahtunut myöhäisestä vierailijasta. Kun Newman oli kumartunut taputtamaan eläintä, sei kääntyi nopeasti ja puri miestä oikeaan jalkaan.

- Ajattelin, että jos hoitaja voi mennä aitaukseen ja ruokkia sitä kädestään, niin minäkin voisin mennä ja taputtaa sitä. Ikävä kyllä krokotiilit liikkuvat kovin nopeasti, Newman selitti tiedotusvälineille eilen.

- Seisoin krokotiilin takajalkojen kohdalla. Olin juuri ehtinyt koskemaan siihen, kun se kääntyi puolessa sekunnissa ja puri jalkaani. Silloin ajattelin: ”Olen pulassa enkä pääse elävänä pois täältä.” Onneksi eläin päästi minut irti, kun käskin sen tehdä niin.

36-vuotias mies onnistui tämän jälkeen hakemaan apua läheisestä pubista, josta hänet oli heitetty ulos aiemmin illalla. Syynä oli miehen liiallinen humalatila.

(MTV3 - APTN)

Lue myös:

    Uusimmat