Mainos

Humalainen nuori jäi kiinni mopoauton ratista - Kaveri oli takavarikoinut avaimet

Oulaisissa keskiviikkoiltana 16-vuotias paikkakuntalainen poika syyllistyi törkeään rattijuopumukseen, liikennerikkomukseen ja vahingontekoon.

Tapahtumat saivat alkunsa Ranta-Väinölästä, jossa pojan epäillään rikkoneen entisen kerhotilan ikkunoita.

Tämän jälkeen hän ajoi alakoulun pihaan. Koulun pihalla niin ikään paikkakuntalainen 17-vuotias poika tiesi, että mopoauton kuljettaja on humalassa, joten hän otti mopoauton virta-avaimet pois.

Kuitenkin mopoauton kuljettajalla oli ilmeisesti toiset virta-avaimet hallussaan, koska hän sai mopoauton käyntiin ja jatkoi matkaansa. Virta-avaimet pois ottanut henkilö lähti seuraamaan mopoautoa ja soitti samalla asiasta hätäkeskukseen.

Mopoauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan Lammasojantiellä ja päätyi ojaan. Hän kuljettaja käyttäytyi uhkaavasti ja aggressiivisesti pelastushenkilökunnan saavuttua paikalle. Niinpä poliisi joutui turvautumaan käsirautoihin.

Samanlainen käytös jatkui, ja lisäksi nuori mies kieltäytyi hoitotoimenpiteistä. Poliisilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin kuljettaa hänet säilöön Ylivieskan poliisiasemalle, ilmoitettuaan asiasta ensin sosiaalipäivystykseen ja nuoren miehen vanhemmille.

Nuori mies jatkoi aggressiivista käytöstään koko matkan ajan Oulaisista Ylivieskaan, sekä vielä poliisiasemalla. Puhalluskokeen tulos oli 1,51 promillea.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.