Mainos

Humalainen nainen yritti ajaa poliisin päälle

Riihimäen poliisi epäilee nuorta naista viime öisestä murhan yrityksestä, kun tämä yritti ilmeisesti ajaa poliisin päälle.

Kaksi poliisipartiota piti ratsiaa valtatie 3:lla hieman Riihimäen eteläisen liittymän eteläpuolella kello 3.30 keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Poliisi havaitsi etelän suunnasta lähestyvän auton kovaa vauhtia. Oikealla kaistalla seissyt poliisimies näytti kuljettajalle pysäytysvaloa, mutta auto ei hidastanut nopeutta.

Autolle saatiin mitattua nopeus 148 km/h, kun nopeusrajoitus on 100 km/h. Kun auto ei näyttänyt hiljentävän, poliisimies siirtyi vasemmalle kaistalle. Tämän jälkeen myös auto siirtyi vasemmalle kaistalle ja ajoi kohden poliisimiestä, joka viime hetkellä ehti pois alta.

Auto kääntyi yllättäen ulosajorampille ja poliisi lähti seuraamaan sitä. Auto saatiin kiinni ja kuljettaja pysäytti auton Mattilan teollisuusalueella Tehtaankadulla. Kuljettaja osoittautui 21-vuotiaaksi orimattilalaiseksi naiseksi, jolla oli myös koira autossa. Nainen puhalsi alkometriin 2,02 o/oo. Nainen vietiin verikokeisiin ja sen jälkeen poliisivankilaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.