Mainos

Humalainen mies riehui puukko kädessä – ryösti kaupan, uhkaili autoilijoita...

Päihtynyt mies aiheutti eilen hätäpuheluiden tulvan, kun hän kuljeskeli iltapäivällä puukko kädessään noin puolen tunnin ajan Joensuun Uimaharjussa.

Ensin 50-vuotias mies ryösti Joensuun Uimaharjussa kaupan. Poliisin mukaan mies uhkasi kaupan myyjään puukolla ja sai saalikseen noin tuhat euroa. Ryöstön jälkeen mies poistui kaupasta pitäen edelleen puukkoa kädessään.

Läheisen kaupan pihalla mies yritti varastaa autoa kokeilemalla muutaman henkilöauton ovea sekä uhkailemalla muutamille autoissa olleille henkilöille.

Mies luopui pian yrityksestään ja jatkoi matkaansa. Hän pysäytti pyöräilijän ja yritti saada haltuunsa polkupyörän uhkaamalla pyöräilijää puukolla. Teko keskeytyi, kun silminnäkijä sai huutamalla miehen luopumaan yrityksestä.

Pian tämän jälkeen poliisipartio otti miehen kiinni. Suurin osa ryöstösaalista saatiin takaisin. Mies on kuulusteluissa tunnustanut teon, ja enolainen mies on pidätetty. Poliisin mukaan hän on syyllistynyt vastaavanlaiseen ryöstöön viime syksynä Ilomantsissa.

Poliisin mukaan mies piti puukkoa esillä noin puolen tunnin ajan. Miehestä tehtiin lukuisia ilmoituksia hätäkeskukseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.