Mainos

Humalainen matkustaja tarttui rattiin etupenkiltä - aiheutti kolarin

Etupenkillä istunut matkustaja aiheutti kahden auton kolarin Iisalmessa lauantaina.

Autoa ajoi 1990–luvulla syntynyt paikkakuntalainen nuori, joka oli vaihtamassa kaistaa. Matkustaja viereiseltä penkiltä tarttui ohjauspyörään, jolloin ajoneuvo törmäsi toiseen samaan suuntaan kulkeneeseen henkilöautoon.

Molemmat ajoneuvot ajautuivat keskikaistalle ja törmäsivät puuhun ja valaisinpylvääseen. Kaistaa vaihdelleen henkilöauton rattiin oli tarttunut paikkakuntalainen 1980–luvulla syntynyt henkilö, joka antoi puhalluskokeessa tuloksen 2,23 promillea.

Liikenneonnettomuudessa osalliset kuljettajat ja matkustajat oli viety Iisalmen sairaalaan ensiapuun mm. niskakipujen vuoksi. Vakavista henkilövammoista ei ole ilmoitettu.

Tapausta tutkitaan rattiin tarttuneen osalta törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja molempien ajoneuvojen kuljettajien osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisina.

Sonkajärvellä poliisipartiota vastaan tuli 100 km/t –rajoitusalueella henkilöauto 164 kilometrin tuntinopeutta. Kuljettaja oli paikkakuntalainen 1980–luvulla syntynyt henkilö. Hänellä oli kaksi matkustajaa. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.