Mainos

Humalainen kuski yritti ajaa liftareiden päälle – monta kertaa

Humalainen autokuski yritti ajaa yöllä kyytiä liftanneiden päälle Siikajoella Pohjois-Pohjanmaalla – eikä vain kertaalleen, vain useaan kertaan.

Kolmen hengen liftariseurue pyrki saamaan kyytiä aamuyöllä Siikajoentiellä, kun henkilöautokuski yritti jyrätä heidän ylitseen.

Kerta ei riittänyt humalaiselle kuskille, vaan hän käänsi autonsa tiellä useaan kertaan ympäri ja ajoi autolla kohti seuruetta.

Liftarit pakenivat miestä juosten läheiseen ojaan.

Lopulta autoilija pysäytti autonsa tienvarteen ja nousi ylös autosta. Liftariseurue sai napattua hänen avaimensa ja hälytti poliisit paikalle.

Kuljettajalla oli kuitenkin toiset avaimet, joilla hän käynnisti auton ja jatkoi ajelua. Hän ajoi vielä uudestaan pariin kertaan seurueen ohitse, kunnes lopulta pakeni Siikajoen kylän suuntaan.

Tapahtumapaikalle saapunut poliisipartio sai pian näköyhteyden autoon Siikajoen Kanervatiellä. Autoilija pakeni omakotitalon pihaan, josta poliisipartio nappasi hänet kiinni.

Poliisin mukaan liftareita säikytellyt kuljettaja oli ulkomaalaistaustainen raahelainen mies. Hän puhalsi alkometriin 0,95 mg/l lukemat.

Tapausta tutkitaan muun muassa törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä ja törkeänä rattijuopumuksena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.