Mainos

Hulvaton vedätys: Vaimo huijasi adoptoineensa villieläimen – miehen reaktiosta järjetön nettihitti

Vaimo pisti peliin niin huikeat näyttelijänlahjansa kuin ystävänsä Photoshop-taidot ja tuloksena oli jotain hupaisaa.

Kayla Eby päätti huijata miestään oikein kunnolla. Hän järjesti vedätyksen, joka jo itsessään oli hulvaton, mutta tosiasiassa sen huipensi huijatun aviomiehen järkyttynyt reaktio, joka ylitti taatusti kaikkien odotukset.

Eby lähetti miehelleen viestin, jossa kertoi adoptoineensa pihalta löytämänsä koiran... joka kuvan perusteella oli kuitenkin selkeästi kojootti. Tästäpä aviomies sitten järkyttyikin.

Eby julkaisi kuvakaappaukset viestinvaihdosta Facebook-tilillään muidenkin nautittavaksi. Vedätys nauratti somekansaa, ja päivitystä onkin jaettu yli 420 000 kertaa.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

"Löysin tämän söpön koiran..."

Vaimo: "Löysin tämän söpön, pienen koiran ulkoa.... Sillä ei ole pantaa tai mitään. Sitä vähän pelottaa. Mitä minun pitäisi tehdä? Tuon sen sisään. Sillä tuntuu olevan kylmä. Pentuparka. Sitä pelottaa."

Kauhistunut aviomies kieltää vaimoaan tuomasta enää yhtään eläintä heidän kotiinsa, ja varmistelee kumppaniltaan, että kyseessä on vitsi.

Vaimo: "Mitä minun pitäisi tehdä? Nähdä eksynyt koira harhailemassa pellolla ja olla auttamatta sitä?"

Mies: "SE EI OLE KOIRA HITTO VIE, KULTA. VASTAA PUHELIMEESI. Se on kojootti, hitto vie."

Vaimo: "Kulta... Luulen, että tunnistan koiran sellaisen nähdessäni."

Mies: "No, et selvästikään. Laita se takaisin pihalle, hölmö."

Vaimo: "En laita sitä pihalle. Sitä pelottaa."

Mies: "Tietysti sitä pelottaa, Kayla. Se on villieläin."

Vaimo: "Mutta... voinko pitää sen?"

Mies: "AVIOERO. Vitsailen vain. Mutta et. Sen on parasta olla ulkona ennen kuin tulen kotiin. Vannon jumalan nimeen, nainen. Hulluutesi on ihan toisella tasolla. Tuot kojootteja kotiin. Hitto."

Vaimo: "Kulta. Sanoit, että voisimme puhua siitä, että hankkisimme koiran jouluksi, emmekä tehneet niin... Tämä on kohtalo."

Mies: "TUO EI OLE KOIRA. ETKÖ TODELLAKAAN TAJUA TÄTÄ?? LUULETKO OIKEASTI, ETTÄ TUO ON KOIRA? Ollaanko tässä jossain hämärän rajamailla, hitto? TUO ON SELVÄSTI KOJOOTTI."

Vaimo: "Rauhoitu, hullu. Olipa se sitten mikä hyvänsä, Justin. Pidän siitä. Se on suloinen. Haluan pitää sen."

Mies: "ET VOI PITÄÄ KOJOOTTIA. KUKAAN EI TEE NIIN."

Vaimo: "Lakkaa huutamasta minulle tekstiviestein. Sekoilet ilman syytä."

Mies: "Ilman syytä? Kotonani on kojootti ja naiseni käyttäytyy kuin se olisi chihuahua. Olet menettänyt järkesi."

"Löydän perheeni villin kojootin raatelemana..."

Kuva kojootista pariskunnan lapsen kanssa saa aviomiehen raivostumaan lopullisesti. 

Mies: "Miten sinä voi luulla sitä koiraksi? Oletko ikinä nähnyt kojoottia? Se ei edes näyt suloiselta, se näyttää vihaiselta. Voi luoja, nainen. Tulen kotiin ja löydän perheeni sellaisen villin kojootin raatelemana, jonka vaimoni on tuonut kotiin. Tämä on hulluinta, mitä olet ikinä tehnyt. Olet sekopää. Tämä on hullumpaa kuin se, että toit kotiina ne neljä frettiä silloin kerran. Ja vihasin niitä frettejä. Ja kuka ottaa niitä neljä kerralla? Ai niin, niinpä niin. Se sama nainen, joka houkuttelee helvetin kojootin kotiimme."

Vaimo: "Rauhoita hormonisi. En usko, että kojootit edes syövät ihmisiä."

Mies: "Et edes tiennyt, että se on kojootti ennen kuin kerroin sinulle. Nyt kerrot minulle faktoja niistä? Et tiedä hittojakaan, hullu nainen. Tässä tulee hitto Animal Planet -Kayla. Täällä kertomassa siistejä faktoja villieläimistä. Vaikka hän luulee, että jokin niinkin umpimähkäinen kuin kojootti pellolla on jonkinlainen koira. Luottakaa häneen. Hän on asiantuntija."

Vaimo jatkaa miehen raivoamisesta huolimatta vedätystään, ja kertoo miehelleen nimenneensä Olly-pojan kanssa kojootin Täpläksi. Lisäksi nainen ilmaisee huolensa siitä, että eläin astelee kotona edestakaisin ja päästelee outoja ääniä.

Mies: "Nimesit sen Täpläksi? Sillä ei edes ole täpliä? Siinä ei ole mitään järkeä. Voi luoja, kulta. Se kuulostaa vihaiselta. Tämä on hullua. Kuuntele minua, hullu, psyko nainen. Rakastan sinua älyttömästi, huolimatta siitä, että menetät säännöllisesti järkesi, enkä haluaisi, että kojootti hyökkäisi sinun tai oman poikani kimppuun, jos olet tosissasi siitä, että se ravaa siellä edestakaisin juuri nyt. Ota Olly ja mene meidän huoneeseemme ja sulje ovi. Olen tulossa."

Vaimo: "Okei, kulta. Olet paras..."

Mies: "Joo, joo joo. Nyt minun pitää kävellä omaan kotiini, jossa on hemmetin vihainen kojootti ja yrittää saada se ulos. Mitä hittoa. Huomaatko millaisiin ongelmiin saatat meidät hiton eläinongelmillasi? Hallitse itsesi, nainen."

"Tiedän, että se on kojootti"

Tämän jälkeen vaimo lähettää kuvan useammasta kojootista ja väittää niiden olevan pihalla. Vaikka aviomies huomaa, ettei kuva ole oikeasti heidän pihaltaan, ei hän hahmota kokonaisvedätystä lainkaan.

Tässä vaiheessa vaimo päättää paljastaa suuren huijauksensa.

Vaimo: "Kulta... Ei täällä ole mitään kojoottia."

Mies: "Kyllä, kulta, siellä on. Olen pahoillani siitä, että haluat sen olevan kojootti, mutta se ei tee siitä todellisuutta. Katso kuvia kojooteista, kulta, sillä se se on."

Vaimo: "Ei, kulta. Tiedän, että se on kojootti. Yritän sanoa, ettei se ole edes täällä. Tai kotonamme. Tai sohvallamme. Se oli Photoshop."

Mies: "Vihaan sinua, hitto vie."

Lähteet: Someecards, Facebook

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.