Mainos

Hulluimpia seksiuutisia maailmalta

Haluatko laihtua nopeasti ja helposti? Nyt siihen on mahdollisuus, jollet ole ihan posliinia. Vai haluatko näyttää nuoremmalta ilman Botox-ruiskeita tai kauneuskirurgiaa? Onko niin, että tytöille kelpaavat vain julkkikset? Lue lisää seksiuutisista!

Vain pari minuuttia päivässä riittää!

Haluatko laihtua nopeasti? Vetele häpykarvojasi päivittäin parisen minuuttia ja laihdut silmissä. Kuulostaako lähinnä TV Shopin mainokselta? Niin minustakin. Kaikesta huolimatta japanilainen Shukan Josei on vakuuttunut siitä, että häpykarvojen päivittäinen pyörittely kahden minuutin ajan riittää laihduttamaan naisia. Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisäetuna on kasvojen heleys ja nuorekkuus.

Shukan Josein mukaan naisten kannattaa pyöritellä ja vedellä häpykarvojaan sormiensa välissä, koska se edesauttaa feromonien eritystä. Jo pari minuuttia kestävä häpykarvojen hipellys laukaisee toivotun efektin.

Naisen emättimestä todellakin erittyy kopuliini-nimistä feromonia ja Bartholiinin rauhasista vastaavasti alfa-androstenolia, jota pidetään myös feromonina. Kyseiset feromonit kiinnittyvät häpykarvoihin. Feromonit kieltämättä tekevät naisesta miesten silmissä viehättävämmän ja seksikkäämmän.

Mutta onko feromoneista sitten hyötyä painonpudotukseen? Yhdysvaltalainen Alan Hirsch on kliinisissä tutkimuksissaan havainnut, että tiettyjen tuoksujen avulla voidaan kyllä pudottaa painoa. Kyseessä ovat kuitenkin sitrustuoksut, eivätkä suinkaan feromonit. Japanilaisen tohtori Yamanakan mukaan sukuelinalueiden hively saattaa lisätä estrogeenin eritystä, jolla on feromonien tavoin merkitystä ihon kauneuteen. Hänkään ei kuitenkaan usko siihen, että estrogeenin lisääntyneellä erityksellä voitaisiin saada ylipainoa pois.

Kyseessä saattaa siis olla katteettomia lupauksia, mutta kukaan ei kiellä kokeilemasta kyseistä menetelmää. Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole.

Nuorene kymmenellä vuodella

Mikäli haluat saada kasvoistasi pois kymmenen vuotta ilman kallista kosmeettista kirurgiaa, kannattaa antautua seksin pauloihin. Royal Edinburghin sairaalassa nimittäin tehtiin tutkimus, jossa huomattiin, että yli nelikymppiset ihmiset näyttävät kymmenen vuotta nuoremmilta, mikäli he saavat enemmän kuin yhden orgasmin viikossa. Tutkimukseen osallistui peräti 3 500 naista ja miestä.

Seksin terveysvaikutuksista tulee jatkuvasti uutta tietoa ja näyttää siltä, että hyvä seksielämä on yksi pitkän iän salaisuuksista. Orgasmi lisää esimerkiksi vastustuskykyä, poistaa kiputiloja ja päänsärkyä, helpottaa stressiä, parantaa unenlaatua sekä ehkäisee sydänsairauksia ja syöpää. Aika hyvä paketti, kun ottaa vielä huomioon sen nautittavuuden.

Tytöt haluavat pitää hauskaa julkkisten kanssa

Brad Pitt. Kuva: Wireimage/AOP

Englantilainen Glamour-lehti selvitti lukijoidensa seksifantasioita. Kyselytutkimukseen osallistui 1 200 brittinaista. 93 prosenttia naisista tunnustaa, että heillä on välillä rajujakin seksifantasioita. Suurin osa naisista haluaa pitää fantasiansa ihan omana juttunaan, sillä 57 prosenttia naisista ei koskaan kerro niistä kumppanilleen.

Kyselytutkimuksessa tuli selvästi esille, että naiset viettävät fantasioissaan laatuaikaa julkkisten kanssa. Seksikumppaneiden kärkeen pääsivät sellaiset miehet kuin Brad Pitt, Johnny Depp, Daniel Craig, Colin Farrell ja Justin Timberlake.

Julkkismiesten lisäksi naiset kelpuuttavat seksiunelmiinsa myös sellaiset naiset kuin Angelina Jolie, Kate Moss, Christina Aquilera, Jessica Alba, Marcia Cross ja Scarlett Johansson. Vain 17 prosenttia naisista fantasioi seksistä ystävättärensä kanssa. 27 prosenttia naisista taas kuvittelee olevansa pornofilmissä ja harrastavansa seksiä naisen kanssa. Fantasioissa onkin se hyvä puoli, että niissä voi huvitella mielin määrin ja tehdä mitä mieleen juolahtaa.

toimittanut Kari Heusala

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.