Mainos

Hukkumiskuolemat vähenivät

Hukkumiskuolemat vähenivät puoleen viime heinäkuusta Heinäkuussa hukkui 29 ihmistä.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton keräämien ennakkotietojen mukaan Suomessa hukkui heinäkuussa 29 ihmistä. Hukkuneista oli miehiä 23 ja naisia kuusi.

Hukkuneiden määrä on peräti 24 vähemmän kuin viime vuonna, jolloin hukkuneita oli 53. Luku on myös huomattavasti aikaisempia vuosia pienempi, sillä viiden viime vuoden aikana Suomessa on hukkunut heinäkuussa keskimäärin 45 ihmistä.

Erityisesti uidessa hukkuneiden määrä on vähentynyt selvästi. Viime vuonna heinäkuussa uidessa hukkui 34 ja tänä vuonna 11 uimaria. Veneillessä hukkuneiden määrä pysyi sen sijaan samana. Sekä tämän- että viime vuoden heinäkuussa hukkui 12 veneilijää.

Kesä-heinäkuun aikana hukkuneita on tänä vuonna yhteensä 43, kun viime vuonna hukkui 74 henkeä. Ennakkotietojen mukaan Suomessa on heinäkuun loppuun mennessä hukkunut 82 ihmistä eli peräti 24 vähemmän kuin vuosi sitten. Erityisesti uidessa hukkuneiden määrä on laskenut.

Tänä vuonna uidessa on hukkunut yhteensä 17 ihmistä, eli 25 vähemmän kuin edellisenä vuonna. Vesiliikenteessä hukkuneita on 27, kun vastaava luku viime vuodelta on 34.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.