Mainos

Huipputähdet esiintyvät ensi yönä Haitin hyväksi

Perjantain ja lauantain välisenä yönä järjestettävässä maailmanlaajuisessa hyväntekeväisyystapahtumassa esiintyy Haitin hyväksi yli sata eri alojen tähteä Justin Timberlakesta Will Smithiin, Bill Clintonista Muhammad Aliin ja Halle Berrystä Nicole Kidmaniin.

Suomen MTV:llä tapahtuma nähdään suorana lähetyksenä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 3. Uusinnat ovat lauantaina 23. tammikuuta kello 22 ja sunnuntaina 24. tammikuuta kello 21.

Luvassa on muun muassa Madonnan esitys New Yorkista sekä Lontoosta yhteisesitys, jossa U2:n Bono ja The Edge yhdistävät voimansa Jay-Z:n, Beyonce'n ja Rihannan kanssa.

Hope for Haiti Now -tapahtuma kuvataan samanaikaisesti New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontoossa ja Haitilla. Se tullee olemaan televisiossa ja muilla median areenoilla laajimmin koskaan esitetty vastaava tapahtuma. Mukana yhteistyössä ovat muun muassa kaikki isot amerikkalaiset televisiokanavat.

Kaikki ohjelman avulla saatavat lahjoitukset jaetaan tasan seitsemän hyväntekeväisyysjärjestön kesken, muun muassa Punaisen Ristin ja Unicefin. Tapahtuman esitykset tulevat myös ladattaviksi nettikauppaan, ja latauksienkin tuotto menee samoille järjestöille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.