Huippuravintolassa epäillään ruokamyrkytystä - jopa 40 sairastui

Noin 40 ihmisen epäillään sairastuneen ruokamyrkytykseen ruokailtuaan ravintola Gaijinissa. 

Helsingin kaupungin ympäristökeskus selvittää tapauksia ja epidemian mahdollista aiheuttajaa. Ruokamyrkytysepäilyt liittyvät huippukokki Tomi Björkin ja Matti Wikbergin omistamassa ravintolassa viikolla 16 tapahtuneisiin ruokailuihin. 

Ympäristökeskus on ottanut ravintolasta elintarvikenäytteitä. Epidemiologinen toiminta vastaa sairastuneiden ihmisten näytteistä.

Ravintolasta ei löytynyt huomautettavaa, kun se tarkastettiin ruokamyrkytysepidemiaepäilyn johdosta. 

Ympäristökeskuksen tehtävänä on tutkia Helsingin alueella esiintyvät ruokamyrkytysepäilyt. 

 

Lue myös:

    Uusimmat