Huippuravintolan uutuus: Kokin vaimon rintamaidosta tehty juusto!

Newyorkilaisen Klee Brasserie -ravintolan uusi erikoisuus hämmentää. Keittiömestari Daniel Angerer on kehittänyt vaimonsa äidinmaidosta juustoherkun, kertoo New York Post.

Angerer kannustaa rohkeita kokeilemaan äidinmaitojuustoa myös kotikeittiössä. Erikoisen herkun resepti löytyy keittiömestarin blogista. Daniel hehkuttaa blogissaan, että äidinmaitojuusto edustaa luonnollista ruoanlaittoa parhaimmillaan.

– Ylimääräisen äidinmaidon pois heittäminen on kuin kullan tuhlausta, Angerer kirjoittaa.

Äidinmaitoa luovuttaa Angererin pitkäaikainen naisystävä Lori Mason, jolta riittää maitoa sekä ravintolaan että pariskunnan tyttärelle.

Kun pariskunnan pakastin alkoi täyttyä ylimääräisestä äidinmaidosta, päätti keittiömestari kehitellä äidinmaidosta juuston.

– Se maistuu makealta lehmänmaitojuustolta, Daniel kuvailee rintamaitojuuston makua.

Kun Angerer kertoi äidinmaitojuustosta blogissaa, Klee Brasserie -ravintolan asiakkaat alkoivat vaatia makunäytteitä.

Vastaanotto ravintolassa on ollut ristiriitainen. Keittiömestarin puoliso epäilee, että kauhistelut ja kritiikki liittyvät rintojen yhdistämiseen seksuaalisuuteen.

– Rinnat ovat ruokkimista varten, Lori Mason puolustautuu New York Post -lehden nettisivuilla.

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat