Huippunäyttelijä vaihtoi vaatimattomampaan kotiin

Oscar-voittaja Billy Bob Thornton myi huikean Beverly Hillsin lukaalinsa ja muutti rauhallisemmille seuduille Kalifornian Brentwoodiin.

Angelina Jolien ex-miehenäkin tunnettu näyttelijä Billy Bob Thornton, 57,vaalii yksityisyyttään nyt entistä tarkemmin. Muun muassa Monster's Ball- ja Bandits-elokuvista tuttu Thornton myi valtavan Beverly Hillsin kotinsa reilulla kuudella miljoonalla eurolla, ja osti kahdella miljoonalla eurolla pienemmän kodin rauhallisemmalta seudulta.

Uusi koti sijaitsee Kalifornian Brentwoodissa ja siinä on pinta-alaa 334 neliömetrin verran. Makuuhuoneita on viisi ja kylpyhuoneita kolme. Maalaistyylinen koti on kaksikerroksinen ja se on rakennettu 1950-luvulla. Talo on hiljattain remontoitu täysin ja siinä on nyt huolellinen turvajärjestelmä.

Thorntonin tuoreessa kodissa on lisäksi jalopuiset lattia, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, useita tulisijoja, marmoriset kylpyhuoneet sekä vaatehuoneita. Päämakuuhuone on koko toisen kerroksen kokoinen ja siihen on liitetty myös työhuone.

Ulkona on lämmitetty uima-allas, kivilaattaterassi, oleskelutila sekä baari.

Brentwoodissa tähti saa vaalia yksityisyyttään, sillä talo sijaitsee aidatussa yhteisössä.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: celebritynetworth.com

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja