Mainos

Huippumallin vinkit parempaan kehonkuvaan

Crystal Renn on amerikkalainen huippumalli, jonka tie syömishäiriöisestä laiheliinista itsevarmaksi xl-malliksi ei ole ollut helppo. Nyt tähti kertoo, kuinka voi ajatella itsestään positiivisesti myös huonoina päivinä.

Kun Renn aloitti mallin työt vain 14-vuotiaana, häntä pyydettiin pudottamaan painostaan jopa kolmanneksen. Laiha olemus ei kuitenkaan ollut tarpeeksi, sillä malli sai kuulla muun muassa isosta takamuksestaan. Hurjat vaatimukset ajoivat nuoren naisen lopulta syömishäiriö- ja kuntoilukierteeseen.

Sittemmin Rennin paino nousi, ja koossa 12 hänet luokiteltiin xl-malliksi. Tällä hetkellä hän on Amerikan suosituin xl-malli, joka nauttii uudesta työnkuvastaan täysin rinnoin. "Vanhassa työssäni ei ole mitään kaivattavaa. Uusi asemani on paljon parempi kuin aikaisempi, jolloin olin sekä henkisesti että fyysisesti sairas. Syömishäiriöinen elää itseinhoista elämää, eikä ole koskaan tyytyväinen vartaloonsa. Nykyään olen sinut itseni kanssa. Se vaikuttaa positiivisesti myös työhöni", Renn iloitsee.

Tähti on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan " Hungry: A Young Model's Story of Appetite, Ambition and the Ultimate Embrace of Curves", joka on ollut myyntimenestys. Renn iloitsee, että voi auttaa kokemuksillaan myös muita.

Renn myöntää, että kuten kaikilla, myös hänellä on yhä huonoja päiviä. "Kun tunnen itseni alakuloiseksi, yritän ajatella positiivisia asioita elämässäni. Jos esimerkiksi mietin, että ihoni näyttää tänään huonolta, saatan katsoa hiuksiani ja huomata, että minulla on fantastiset hiukset. Kun treenaa tällaista ajattelutapaa, myös huonot päivät jäävät vähemmälle", Renn iloitsee.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: beauty.ivillage.com

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.