Huippumallien bikinipaljastukset

Victoria's Secretin enkelit Alessandra Ambrosio ja Miranda Kerr kertovat parhaimmat kauneusvinkkinsä. Näillä Shape-lehteen kerätyillä ohjeilla voit tuntea itsesi itsevarmaksi uimarannalla.

Brasiliasta kotoisin oleva Ambrosio tietää, että uimapuvuissa kannattaa seurata mieluummin omaa vartaloaan kuin kuumimpia trendejä.

– Kotimaassani uima-asu on kuin kansallispuku. Tärkeintä ei kuitenkaan ole, mitä pidät päälläsi, vaan miten sitä pidät, Ambrosio neuvoo.

Valitse siis rantavaate, jossa voit tuntea itsesi itsevarmaksi. Useat naiset ovat eri kokoa ylä- ja alavartalostaan, joten mene kauppaan, jossa ylä- ja alaosia myydään erikseen.

– Valitse malli, josta pidät, sillä muuten et voi tuntea oloasi seksikkääksi, Ambrosio sanoo.

Liiku aina kun voit

Kerr kehottaa naisia liikkumaan aina kun se on mahdollista. Australiasta kotoisin oleva malli on ollut itsekin aina liikunnallinen.

– Kun liikun, olen energisempi ja tehokkaampi, hän kertoo aktiivisen elämäntavan hyödyistä.

Kuusi päivää viikossa ympäri vuoden työskentelevä Kerr ei kiireisen työrytminsä vuoksi ehdi harrastaa joukkuelajeja, mutta hän joogaa joka päivä. Toisinaan malli tekee myös voimailuliikkeitä kuvauksien välissä.

Pysy kohtuullisuudessa

Jopa supermallit herkuttelevat - mutta kohtuudella. Kerr syö pääosin terveellisiä ruokia, mutta myös herkuttelulle täytyy jättää sijaa. Supermalli rakastaa pinaattia, porkkanaa, punajuuria, inkivääriä - ja kunnon pihviä!

Vältä turvotusta

Kun Ambrosiota turvottaa, hän välttää huonoja hiilihydraatteja ja nauttii hedelmiä, salaattia, kevyttä lihaa kuten kanaa ja litrakaupalla vettä. Ambrosion salainen ase on vesimelonimehu.

Mielenhallinta tekee ihmeitä

– Tietenkin minun on helppoa sanoa tämä mallina, mutta kuka ikinä oletkin, keskity parhaimpiin puoliisi, Kerr kehottaa.

– Itsensä hyväksyminen antaa hyvää energiaa, ja tämä viehättää myös muita. Upea uima-asu ja hieman itseruskettavaa ei ole pahasta myöskään, hän vinkkaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: shape.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat