Huippumalli laittoi upean kotinsa myyntiin – katso kuvat!

Entinen huippumalli Cheryl Tiegs on myymässä yhtä lukuisista kiinteisöistään. Hulppea talo on kasvattanut arvoaan huimasti Tiegsin ostettua sen.

Yksi maailman ensimmäisistä kansainvälisistä huippumalleista, Cheryl Tiegs, on laittanut yhden taloistaan myyntiin. Kuusikymppinen kaunotar on sijoittanut moniin kiinteistöihin mittavan uransa aikana ja nyt Bel Airissa sijaitsevalle hulppealle kartanolle etsitään ostajaa.

Reilun puolikkaan hehtaarin kokoisella tilalla sijaitseva tyylikäs talo sijaitsee Bel Airin itäosassa. Talon ulko- ja sisäpuoli on suunniteltu niin, että asukas tuntee asuvansa balilaisella keitaalla. Päärakennus sijaitsee pitkän ajotien päässä, runsaan kasvillisuuden keskellä. Pinta-alaltaan 443 neliömetrin kokoisessa talossa on viisi makuuhuonetta sekä neljä ja puoli kylpyhuonetta.

Sisustuksen on suunnitellut Martyn Lawrence Bullard ja talossa onkin muun muassa tummat, jalopuiset lattiat, puisia pylväitä sekä puisin karmein varustellut lasiovet. Lisäksi talosta löytyy lukuisia takkoja, vierastalo, henkilökunnan majoitustilat sekä keittiö, jossa on suuri keittiösaareke.

Talon ulkopuolella on autotalli, suuri uima-allas, suihkulähteitä ja runsaasti kasvillisuutta.

Tiegs pyytää kartanosta reilut yhdeksän miljoonaa euroa. Ostaessaan kartanon vuonna 1985, Tiegs maksoi siitä vain 1,5 miljoonaa euroa, joten runsaat muutostyöt sekä kiinteistön arvonnousu ovat tehneet tehtävänsä onnistuneesti.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: celebritynetworth.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja