Huippumalli Izabel Goulartista kuoriutui uskomattoman sensuelli näky – katso

Hämmästyttävän kauniista brasilialaissyntyisestä Victorias Secret -huippumalli Izabel Goulartista on kuoriutunut viime vuosien saatossa oikea tyylitaituri.

Huippumalli Izabel Goulart, 28, on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi punaisten mattojen tyylikkäimmistä kaunottarista, jonka erikoisalaa on näyttäytyä paljastavissa iltapuvuissa äärimmäisen sensuellin ja arvokkaan näköisenä – ilman häivääkään mauttomuudesta.

Rumasta ankanpoikasesta maailmankuuluksi joutseneksi

Brasiliassa varttuneen Goulartin nuoruus ei ollut helppoa aikaa, sillä häntä kiusattiin hoikan ulkomuotonsa vuoksi. Huippumalli on kertonut avoimesti, että häntä haukuttiin lapsena pilkkanimellä kirahvi.

Hoikka ja pitkä nuori nainen käänsi kuitenkin vaikeudet vuosien saatossa voitokseen aloittaessaan mallinuran vasta 14-vuotiaana. Vuodesta 2005 Goulart on työskennellyt Victoria's Secret -alusvaatemerkille ja vuodesta 2008Armanille.

Mallinuransa alkuaikoina Goulart näyttäytyi julkisuudessa kerta toisensa jälkeen erityisen viattoman ja herkän oloisena. Vielä vuonna 2006 Goulartilla ei ollut tapana valita ylleen erityisen paljastavia iltapukuja.

Tyylievoluutio punaisen maton kiintopisteeksi

Sitä mukaa kun Goulart on jatkanut nousujohteista uraansa, sekä hänen olemuksensa että hänen tyylinsä on muuttunut varmemmaksi. Tänä päivänä Goulart ei tuota arvokkaissa juhlissa pettymystä siinä, etteikö hän olisi yksi illan tyylikkäimmistä kaunottarista.

Goulart on viime vuosina tykästynyt erityisen paljastaviin iltapukuihin, jotka hän kuitenkin kantaa yllään äärimmäisen arvokkaasti ja sensuellisti. Usean muun yllä Goulartin iltapuvut näyttäisivät eittämättä mauttomilta.

Viimeksi Goulart bongattiin Cannesin elokuvafestivaaleilla mustassa harsomaisessa olkaimettomassa iltapuvussa, joka paljasti hänen säärensä äärimmäisen rohkeasti. Kohtalokas halkio ei kuitenkaan muodostunut haasteeksi huippumallille, joka esitteli asukokonaisuuttaan äärimmäisen itsevarmana – ilman pilkahdustakaan takavuosien epävarmuudesta.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Getty Images, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja