Huippumalli Heidi Klum tähdittää musiikkivideota – sensuellina alusvaatteissa

Huippumalli esiintyy aussilaulajan tuoreella musiikkivideolla yhdessä Game of Thrones -näyttelijän kanssa.

Huippumalli ja Muodin huipulle -ohjelman juontaja Heidi Klum tähdittää australialaisen poptähti Sian tuoretta musiikkivideota Fire Meets Gasoline. Miespääosaa videossa näyttelee Game of Thronesista tuttu näyttelijä Pedro Pascal.

Musiikkivideon on ohjannut Emmy-ehdokkaanakin ollut Francesco Carrozzini. Videolla Heidi Klum ja Pedro Pascal esittävät rakastavaisia, ja Klum nähdään myös yllään pelkät alusvaatteet. 

Klum hehkuttaa yhteistyötä Sian kanssa.

– Sia on yksi niistä mahtavista artisteista, jotka tekevät työtään intohimoisesti ja olen innoissani saadessani olla hänen musiikkivideollaan. Muistan olleeni todella vaikuttunut kuullessani hänen äänensä Breathe Me -kappaleessani, ja rakastan monia hänen laulujaan, jotka hän on kirjoittanut muille artisteille, Klum sanoo. 

– Francescolla, Pedrolla ja minulla oli todella hauskaa videon kuvauksissa. 

Australialainen Sia on tullut tunnetuksi lukuisista hiteistään, joista viimeisimpänä radioiden ja Spotifyn listakärjessä olleet Chandelier, Elastic Heart ja Big Girls Cry

Omien hittiensä lisäksi Sia on säveltänyt kappaleita useille isoille tähdille kuten Rihannalle (Diamonds), Katy Perrylle (Double Rainbow), Britney Spearsille (Perfume), Kelly Clarksonille (Invincible) ja Beyoncélle (Pretty Hurts).

Lue myös:

    Uusimmat