Huippumalli Gisele Bündchen rakennutti luksustilalleen leikkipuiston – katso kuvat!

Miljoonien eurojen vuosituloilla porskuttelevat Gisele Bündchen ja Tom Brady ovat rakennuttaneet 15 miljoonan euron luksuskartanosa pihaan oman leikkipuiston lapsilleen. Katso kuvat!

Huippumalli Gisele Bündchen, 32, ja hänen aviomiehensä, amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Tom Brady, 35, ovat rakennuttaneet 15 miljoonan euron ekoystävällisen kartanonsa pihaan yksityisen leikkikentän kahdelle lapselleen.

Kolmivuotias Benjamin ja viime kuussa syntynyt tytär Vivian saivat Kalifornian Brentwoodissa sijaitsevalle tilalleen omat keinut ja liukumäen. Vihertävässä puutarhassa sijaitsevaan leikkipaikkaan pääsee kätevästi suoraan kotipihalta rinteessä sijaitsevia portaita pitkin.

Tämä on jälleen yksi lisä reilun 2000 neliömetrin alueelle, missä on tällä hetkellä muun muassa kuusipaikkainen autotalli, laguuninmuotoinen uima-allas, spa, pieni vesiputous, silta, joka menee pienen vallihaudan yli talon etupuolelta, koripallokenttä, kuntosali ja viinikellari. Talon katolla sekä sen viereisellä kukkulalla on lukuisia aurinkoenergiapaneeleita. Kartanon valmistuminen vei kolme vuotta.

Pari osti vapaan maan noin kahdeksalla miljoonalla eurolla. Naapureina ovat muun muassa huippumalli Heidi Klum ja näyttelijä-poliitikko Arnold Schwarzenegger.

Forbes-lehti listasi maailman kovapalkkaisimmat mallit vuonna 2012 ja Bündchen oli toista vuotta ykkössijalla 37 miljoonan euron vuosituloillaan. Bradylläkään ei ole pikkurahan puutetta – yksi maailman parhaiten palkatuimmista urheilijoista allekirjoitti vuonna 2010 nelivuotisen sopimuksen New England Patriots -seuran kanssa. Vuoteen 2014 kestävän sopimuksen arvo on noin 54 miljoonaa euroa.

Lue myös:MTV3/Jokakoti

Lähteet: Splash News, Forbes

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja