Huippumalli Cara Delevingneltä ei persoonallisuutta puutu – katso kuvat

Parikymppinen brittiläinen huippumalli Cara Delevigne on persoonallinen nuori nainen, jonka luonnonkauneus on upeaa katseltavaa.

DKNY:n kuvauksista New Yorkin kuuluisalta Times Squarelta bongattu Cara Delevinge, 20, on mallilupaus, jota suurimmat muotitalot havittelevat mallikseen. Huippumallista napatut kuvat osoittavat loistavasti sen, mitä paljon puhutulla persoonallisuudella tarkoitetaan.

Huippumalleilta vaaditaan tänä päivänä erityisesti asennetta, persoonallisuutta ja karismaa, jota muodin ammattilaiset peräänkuuluttavat. Hurjassa nosteessa parhaillaan paistatteleva Delevigne täyttää eittämättä nämä vaatimukset. Hänestä tullaan varmasti vielä kuulemaan!

Delevigne on luonnonkaunis ilmestys, joka poseeraa kuvaajalle luontevasti. Tummanpuhuviin asennetta huokuviin asuihin puettu mallikaunotar on vaikuttava näky kameran edessä.

Myös Delevignen oma tyyli on hyvin persoonallinen. Vaikka hän viihtyy vapaa-ajallaankin korkokengissä, valitsee hän rohkeasti ylleen asukokonaisuuksia, joissa on sporttinen silaus.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja