Huippumalli Arizona Muse: Alasti on helpompi poseerata

Arizona Muse on tällä hetkellä mallimaailman kuuma nimi. Muse oli jo lopettaa mallin työt, mutta palasi takaisin lavoille. Päätös kannatti, sillä nyt hänet haluavat kaikki. Kaurismaiset kasvot ja tuuheat kulmakarvat ovat Musen tavaramerkki.

Arizona Muse on haluttu nimi mallimarkkinoilla. Naisen persoonallinen ulkonäkö vahvoine kulmakarvoineen ja kaurismaisen siroine kasvoineen on vakuuttanut muodin kärkinimet. Muse on tehnyt pitkiä kampanjoita muun muassa Yes Saint Laurentille ja Pradalle. Malli on tuttu näky myös Italian, Britannian ja Amerikan Vogue-lehdissä.

Musen nousu mallimaailman huipulle on ollut nopea. Teini-ikäisenä mallin työt aloittanut nainen lopetti catwalkeilla kävelyn parikymppisenä saatuaan lapsensa Nikkon. Pari vuotta myöhemmin hän palasi vanhan työnsä pariin. Päätös oli lottovoitto, sillä siitä lähtien Muse on haluttu kaikkialle.

Muotialan vaikuttaja Russel Marsh sanoo, että Musessa on keskilännen kauneutta, jota mallimaailmassa ei ole nähty pitkään aikaa.

– Hänen vahvuutensa ovat myös kulmakarvat ja luonnollinen polkka, joka sopii hänen kasvojensa muotoon erittäin hyvin. Musessa on jotakin 80-luvun lopulta ja 90-luvun alusta, Marsh sanoo.

Muse on vakuuttanut myös Voguen muotijohtaja Lucinda Chambersin.

– Hän on hyvin muuntuvainen, naisellinen mutta androgyyni ja cool.

– Isot silmät ja suu ovat tarpeeksi vinkeät ollakseen kiinnostavat. Mutta ne ovat myös tarpeeksi tavalliset kertoakseen, että hän on todellinen kaunotar, Chambersin sanoo.

Haaveena oma maatila

Muse osaa iloita menestyksestään, vaikka tällä hetkellä hänen elämänsä täyttyy melkein yksinomaan pitkistä työpäivistä. Kuvaukset kestävät aamusta iltaan ja vaativat veronsa.

– Arvostan malleja uudella tavalla, sillä he työskentelevät todella ankarasi. Sosiaalisille suhteille ei jää aikaa. En käy ulkona juhlimassa, kuten muut mallit, joten tunnen itseni hieman ulkopuoliseksi, Muse sanoo.

Kova työ kuitenkin kannattaa.

– Jokainen malli haaveilee farmista tai maatilasta, enkä ole poikkeus. Haluaisin maatilan Santa Festä, jossa olen syntynyt. Rakastan hevosia ja minusta lapsen on hyvä kasvaa tilaa ympärillään, Muse kertoo unelmistaan.

Maatilan lisäksi Muse haaveilee asumisesta Lontoossa tai Pariisissa.

– Haluaisin asua Pariisissa, jotta Nikko ja minä voisimme oppia ranskaa. On etuoikeus olla kansainvälinen. Nikkolla on jo nyt paljon leimoja passissaan, kolmevuotiaan pojan äiti iloitsee.

Alastomuus ei hävetä

Huippumallin täytyy pitää huolta ulkonäöstään, joten Muse harrastaa pilatesta, voimaharjoittelua ja juoksemista.

– Hyvältä näyttäminen ei vaikuta vain kuviin, se on myös itsetunnon hoitamista, Muse muistuttaa.

Upeasta ulkonäöstään huolimatta Muse myöntää, että tuntee olonsa välillä epävarmaksi.

– Silloin kysyn itseltäni, olenko tarpeeksi hyvä ja mitä oikein teen täällä. Mutta olen tajunnut, että olen lahjakas, Muse kertoo.

Itsevarmuutta tarvitaan, sillä toisinaan Muse joutuu poseeraaman ilman rihman kiertämää.

– En ole koskaan ujostellut alastomuutta. Alasti on helpompaa poseerata, koska ei tarvitse miettiä, miten vaatteet käyttäytyvät, Muse sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Vogue

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja