Huippumalli Alexa Chung on rakastunut 60-luvun bändäri-tyyliin

Alexa Chung kertoo rakkaudesta 60-lukua henkivään tyyliinsä ja kertoo mielipiteensä siitä millaista on olla kaikkien kopioima tyyli-ikoni.

Tv-juontaja ja mallintöitä tekevä Alexa Chung kertoo rakastavansa 60-luvun tyyliä, sillä se sopii hänen poikamaiselle ruumiinrakenteelleen täydellisesti. Hän kertoo poimivansa tyyliinsä vaikutteita tyyliinsä 60-luvun tyyli-ikoneilta.

– Entinen poikaystäväni näytti minulle elokuvan, jossa esiintyi Jane Birkin. Olin aivan ällistynyt, siitä miten hyvältä Birkin sai pelkät legginsit näyttämään. 60-luvun tyyli pukee minua, koska minulla on hoikat jalat ja poikamainen vartalo, Chung kertoi Harpers Bazaarille antamassaan haastattelussa.

– Olen ihastunut tietynlaiseen 60-luvun bändäri-lookiin. Bändäreillä oli uskomattomia rakkaussuhteita eivätkä he koskaan jääneet miestensä varjoon.

Chung myöntää kuitenkin, että ei ole ollut samalla tavalla innostunut tyylistään sen jälkeen kun ihmiset ympäri maailmaa alkoivat kopioida häntä.

– Kyllästyin smokkimekkoihini ja loafereihini sen jälkeen kun näin ne joka toisen tytön päällä. Se oli raivostuttavaa! Nyt minusta tuntuu kuitenkin siltä, että olen valmis rakastumaan tyyliini uudestaan.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja