Mainos

Huippujohtajat uskovat kursseihin

Suomalaiset huippujohtajat uskovat yhtiöidensä pörssikurssien pysyvän vähintään ennallaan pörssin vaikeuksista huolimatta. Vain harva on kurssilaskun pelossa myynyt omistuksiaan

Pörssi horjuu ja kurssit kulkevat vuoristorataa. Samaan aikaan analyytikot lohduttavat: ei hätää, yritykset ovat hyvässä kunnossa.
Mutta mitä ajattelevat pörssistä ne, jotka yritysten kunnon parhaiten tuntevat?
Eniten johtopäätöksiä yhtiönsä tilasta on tehnyt UPM-Kymmenen hallituksen puheenjohtaja L.J.Jouhki. Jouhkin ja hänen yhtiöidensä UPM-salkku on kutistunut nykykursseilla neljä miljoonaa markkaa. Kauppaa Jouhki on käynyt UPM:llä lähes päivittäin.

Omistustaan ovat rukanneet myös Metran Robert Ehrnrooth, Orionin Tatu Miettinen ja Kemiran Heimo Karinen. Heitä pörssi on houkutellut lisäsijoituksiin.
Kaiken kaikkiin johtajat ovat katselleet pörssin ylä- ja alamäkiä sivusta. Suurin osa on pitänyt salkkunsa ennallaan. Viime viikon kriisissä kauppoja teki vain Jouhki, joten johtajat ilmeisesti uskovat yritystensä kuntoon ja sitä kautta kurssien pitävyyteen. Toisaalta osakkeiden myynti olisi signaali, jota markkinoille ei haluta antaa.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.