Mainos

Huippudesignia kotiisi

Uusi kotimainen tuotemerkki Brands Scandinavia tuo suomalaisten huippusuunnittelijoiden ideat kotiisi jokaiselle kuluttajalle sopivassa muodossa.

Brands Scandinavian tuotekonsepti on yksinkertainen ja nerokas: suomalaisten huippusuunnittelijoiden ideoista jalostetaan tuotteita, jotka ovat jokaisen kuluttajan ulottuvilla. Mukana on niin mukeja, pyyhkeitä kuin valaisimiakin.

Suunnittelijoiden joukosta löytyy huippunimiä. Mukana ovat muun muassa Eero Aarnio, Ristomatti Ratia, Teemu Järvi, Samuli Naamanka ja Sakke Yrjölä.

Brands Scandinavia lanseerattiin Habitare-messuilla syyskuussa 2009.

Pony-tuolista tuli tarjotin

Eero Aarnio tunnetaan parhaiten suomalaisuuden symboleiksi nousseista Pallo-, Pastilli-, Kupla- ja Pony-tuoleistaan. Nyt Pony on muuntautunut lakanoiksi, tarjottimiksi ja pyyhkeiksi.

Samuli Naamanka tunnetaan monipuolisena muotoilijana, jonka tuotannosta löytyy tuote-, sisustus- ja ympäristösuunnittelua. Hänen kädenjälkensä näkyy Lyhdyt-valaisinsarjassa.

Teemu Järvi on nimetty yhdysvaltalaisessa Wallpaper-lehdessä yhdeksi tulevaisuuden halutuimmista suunnittelijoista. Brands Scandinavia -perheeseen Järvi on suunnittellut It’s a Box -sarjan, jossa on säilytyslaatikoita ja lehtienkantoteline.

Ristomatti Ratian suunnittelemien tuotteiden kirjo ulottuu Marimekosta Palaset-sisustuselementtisarjaan. Hänen kädenjälkensä näkyy Pallot-mukeissa ja -maljakoissa.

Sakke Yrjölä on suomalainen kuvittaja ja piirrostaiteilija, jonka vauhdikas Mopo-sarja sisältää laukkuja, penaaleja, hiiirimattoja ja mukeja.

Muita Brands Scandinavian suunnittelijoita ovat Harri Koskinen, Anne Peltola ja Erik Bruun. Uusia suunnittelijoita haetaan mukaan jatkuvasti. Tavoitteena on saada "Brands-perheeseen" suunnittelijoita koko Pohjoismaiden alueelta.

Lisätietoa: www.brandsscandinavia.com

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.