Mainos

Huikean tuuheat kesäripset

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Lotta Yli-kohtamäki sai aurinkoa hehkuvan silmämeikin. Kultaa, kuparia ja kiiltoa sisältävä silmämeikki oli kevyen raikas ja toi Lotan omat värit esille. Silmämeikki sai viimeisen silauksen tuuhentavasta ripsiväristä.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto kohotti silmän linjaa taivuttamalla ripset ripsentaivuttimella. Taivutus on syytä tehdä erityisesti kesällä, kun meikin määrä vähenee. Taivutettuihin ripsiin on helppoa levittää myös ripsiväri.

Riia valitsi Lotalle kesämenoihin sopivan pidentävän ripsivärin, joka pysyy ripsissä 24 tuntia valumatta. Vedenkestävällä silmämeikinpoistoaineella poistettava maskara kestää niin uintireissut kuin hikoilunkin. 24 tuntia kestävä ripsiväri sopii niillekin, jotka eivät ole tottuneet tavallisiin vedenkestäviin ripsiväreihin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kesällä ripsivärin voi levittää sekä ylä- että alaripsiin. Mitä vaaleampi silmämeikki, sitä paremmalta molempiin ripsiin levittävä maskara näyttää.

Huikean pitkät kesäripset

Lotalle valittiin NIVEA Extreme Resist -ripsiväri, joka on tavallista vedenkestävää ripsiväriä kestävämpi, sillä se pysyy ripsissä varisematta jopa 24 tuntia. NIVEA Extreme Resist -ripsivärin Volumagic-harja erottelee ripset eikä jätä paakkuja. Harja levittää värin tasaisesti ja saa aikaan tuuhean vaikutelman. Myös värin koostumuksessa on runsaasti tuuheuttavia ainesosia.Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.