Mainos

Huijasi avustuksia yksinhuoltajaäitinä - narahti Facebookiin laitetuista hääkuvista

Britanniassa nainen on saanut kalliin opetuksen siitä, että Facebookissa ei kannata julkaista mitään, minkä ei halua päätyvän julkiseen tietoon.

47-vuotias Hazel Cunningham jäi nimittäin kiinni yksinhuoltaja-avustusten huijaamisesta laitettuaan Facebookin kuvat Barbadoksella pidetyistä unelmahäistään, kertoo Daily Mail. Kuvat päätyivät myös viranomaisten tietoon.

Kentissä asuva Cunningham sai valtiolta "yksinhuoltajana" veroetuuksia sekä toimeentulo- ja asumistukea, vaikka asui aviomiehensä kanssa. Rahat nainen käytti muun muassa lomamatkoihin.

Cunningham tuomittiin oikeudessa 120 päivän vankeuteen. Lisäksi hän joutuu maksamaan takaisin väärin perustein saamansa avustukset, joita ehti kertyä hieman alle 15 000 puntaa.

Naista syytettiin avustusten huijaamisesta myös vuonna 2009. Tuolloin Cunningham sai valtiolta noin 21 000 puntaa työkyvyttömyyskorvauksia, vaikka olikin töissä.

Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun Facebookiin laitetut tiedot ovat narauttaneet tukihuijareita Britanniassa.

Viime vuonna kolmen lapsen yksinhuoltajana esiintynyt Kim Stokes jäi kiinni huijauksesta lipsautettuaan Facebookissa, että on naimisissa. Stokes oli ehtinyt huijata yksinhuoltaja-avustuksia kahden vuoden ajan.

(MTV3)

Lue myös Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.