Mainos

Huijarit kopioivat kortteja kylmäasemilla Savossa

Keskusrikospoliisin itäinen osasto tutkii miehittämättömillä bensiiniautomaateilla tapahtuneita maksukorttien kopiointeja.

Kylmäasemien tankkausautomaatteihin on asennettu laitteita, joilla voidaan kopioida maksukorttien tietoja. Tapauksia on ilmennyt Mikkelissä ja Kuopiossa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, että kopioiduilla tiedoilla valmistetuilla korteilla olisi nostettu rahaa. Kopiointeja epäillään tapahtuneen ainakin tiistaina Mikkelissä Peitsarinkujalla Teboilin automaatilla ja keskiviikkona Kuopiossa A24-automaateilla Kolmisopessa ja Väliköntiellä.

Mikkelissä poliisi on poistanut ylimääräisen laitteen.

Kuopiossa poliisi epäilee, että kopiointia on tapahtunut eilen neljällä asemalla. Tekijät ovat aina muutaman tunnin jälkeen poistaneet lukulaitteen, joka on kiinnitetty teipillä.

Poliisi on kiinnostunut vihreästä pakettiautosta, jonka rekisteritunnuksen alkuosa on YVG. Auto saattaa liittyä epäiltyihin rikoksiin.

Mahdollisista autoon liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisille.

Jos asiakas havaitsee korttiaan käytettävän väärin, on syytä heti ottaa yhteys korttien sulkupalveluun tai omaan pankkiin sen aukioloaikana ja kuolettaa kortti.

Lisäksi on otettava yhteys oman paikkakunnan poliisille, jolle voi ilmoittaa mahdolliset asiaan liittyvät tiedot ja havainnot.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.