Mainos

Huijariasiakas syytti kampaajaa tappoyrityksestä

Kampaajatkin joutuvat huijareiden kohteeksi. Kampaaja Lissel Oja kertoo asiakkaasta, joka onnistui saamaan ilmaisen värjäyksen.

Ojan asiakkaaksi tuli nuori nainen, joka kertoi olevansa erityisen herkkä hiusväreille. Oja ehdotti naiselle pelkkiä raitoja, jotta väri ei koskisi hiuspohjaa.

- Tähän nainen ei kuitenkaan suostunut, vaan halusi sen sijaan värin koko hiuksiin ja siihen päälle vielä raidat, Oja kertoo.

Nainen vaikutti tosi mukavalta ja jutteli kaikenlaista, mutta seuraavana päivänä asenne oli toinen.

- Nainen soitti ja syytti, että olen yrittänyt tappaa hänet. Hän käyttäytyi hyvin aggressiivisesti ja kertoi joutuneensa sairaalaan hiusvärin aiheuttaman reaktion takia. Menin ihan paniikkiin. Pyytelin anteeksi ja halusin tavata hänet, mutta nainen sanoi olevansa menossa töihin.

- Pyysin hänen tilinumeronsa, että voisin edes palauttaa värjäyksen maksun. Palautin rahat välittömästi. Maksoin myös summan, jonka hän sanoi menneen lääkärilaskuun.

Kampaaja Ojan olo oli kauhea.

- Mietin jo, että en voi enää toimia kampaajana. Miten tällaista voi sattua?

"Uhri" katosi

Lissel Oja tajusi toimineensa hätiköidysti vasta juteltuaan kollegansa kanssa.

Oja yritti tavoittaa asiakkaan, mutta tämä ei vastannut puhelimeen. Oja lähetti tekstiviestin, jossa pyysi saada nähtäväksi todisteita sairaalassa olosta. Hän myös halusi tavata naisen kasvotusten. Viesteihin ei vastattu.

Nainen yksinkertaisesti katosi.

- Jälkikäteen tajusin, että kaikki oli huijausta. Uskoin naisen syytökset, koska hän oli kertonut olevansa herkkä hiusväreille. Olisi pitänyt tajuta, ettei se ollut totta.

Naisen hiukset olivat jo meille tullessa värjätty useilla eri väreillä. Jos kuolema kolkutteli ovella, miten hän pysyi menemään seuraavana päivänä töihin?

Turhia varauksia ja hiuskatoa

Kampaamohuijari sai itselleen ilmaisen hiusvärin. Toisilla huijareilla on toisenlaiset temput.

- Helsingissä kampaajat tuntevat permanenttimiehen. Hän varaa eri nimellä permanentin eri kampaamoista, mutta ei tule koskaan paikalle. Sinänsä harmiton heppu, Oja hymyilee.

Eräs ammatissa juuri aloittanut kampaaja sai puolestaan asiakkaan, jonka hiuksia tasoitettiin latvasta. Nainen tuli myöhemmin takaisin ja väitti, että hiuksia irtoilee tukuissa. Nainen syytti asiasta hiusten leikkuuta.

Nuori kampaaja antoi hätäpäissään hiustuotteita korvaukseksi. Hiuskadosta kärsivä asiakas palasi samalle kampaajalle yhä uudestaan.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.