Huhut Teräsbetonin semifinaalivoitosta perättömiä

Teräsbetonin urakka Belgradin euroviisuissa päättyi pettymykseen. Sija 22 ei ollut lähelläkään sitä, mitä Suomen ryhmä lähti finaalissa hakemaan.

Lisäksi tiedot semifinaalien tuloksista kumoavat vääriksi huhut, joiden mukaan Teräsbetoni olisi voittanut oman karsintansa. Todellisuudessa yhtye sijoittui oman semifinaalinsa kahdeksanneksi, kun jatkoon valittiin 10 maata.

Teräsbetoni antoi kuitenkin Belgradissa parhaintaan. Lehdistötilaisuudet olivat sujuvia, ja jopa eilinen Kreikan tv:n aamulähetys hoitui rutiinilla ja ammattitaidolla.

Ei siis ole mikään ihme, että Teräsbetonin keulahahmo J. Ahola oli finaalin jälkeen pettynyt mies.

- Eihän tämä tietenkään vastaa sitä, mitä lähdimme semifinaalin jälkeen hakemaan. Kaikki näytti vielä ennen finaalia hyvältä. En tiedä mikä tässä nyt meni pieleen, Ahola mietiskelee.

Teräsbetonin finaaliesitys meni nappiin. Todennäköisesti kappale "Missä miehet ratsastaa" kaikuu viikkotolkulla suomalaisten mielissä.

Kaksi viikkoa Belgradissa riitti

Kun Teräsbetoni parin viikon päästä aloittaa palaa arkeen ja aloittaa keikkailun Suomessa, tarkemmin sanottuna Lahdessa, yleisöpohja lienee huonosta finaalisijoituksesta huolimatta paljon laajempi kuin kuin se oli ennen euroviisuja.

- Onhan meidän keikoillamme tähänkin asti käynyt monenlaista väkeä. Mutta voi olla, että tuulipukujen ja kravattien osuus yleisössä nyt lisääntyy.

- Mutta mitään kuukauden kestävää fanitusta en keikoillemme halua. Metallikulttuuriin ei kuulu pikafanitus.

J. Ahola ehti viettää Belgradissa kaksi viikkoa. Kolmannen Belgrad-viikon perään mies ei haikaillut.

- En ole luonteeltani ollenkaan matkustelija. Työhuonekin on kotona Suomessa.Totta kai sinne kaipaa takaisin.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat