Mainos

Huhut Putinin avioelosta vellovat

Vladimir Putin ja vaimonsa Ljudmila valtiovierailulla Suomessa

Venäläinen tabloid-lehti Moskovski Korrespondent mursi presidentti Vladimir Putinin mahdollisen avioeron ja uuden tyttöystävän ympärillä vallitsevan hiljaisuuden. Perjantaina lehti julkaisi melko hatarilta tuntuviin lähteisiin perustuvan kirjoituksen, jossa se väittää Putinin eronneen vaimostaan Ljudmilasta jo helmikuussa ja suunnittelevan uutta liittoa 24-vuotiaan olympiaurheilijan ja nuorisopoliitikon Alina Kabajevan kanssa.

- Mahdollisesta suhteesta on ollut vihjailuja jo aiemminkin, mutta koskaan ei ole puhuttu nimellä kenestä voisi olla kyse, sanoo MTV3:n Moskovan kirjeenvaihtaja Mirja Sipinen.

- Moskovskij Korrespondent kirjoitti jutusta herkuttelevaan tyyliin. Jutussa sanottiin, että Venäjän tytöt kadehtivat Kabajevaa ja sanottiin, että Neuvostoaikana johtajat viettivät aikaansa monenlaisten naisten - mm. tanssijoiden - kanssa, kertoo Mirja Sipinen.

Netin venäläisillä keskustelupalstoilla on myös esitetty, että kyseessä olisi myöhästynyt aprillipila.

- Perusteet jutulle ovat hämärän peitossa. Jutussa viitattiin "lähteisiin, jotka ovat lähellä", eli tyypilliseen keltaisen lehdistön tyyliin, kommentoi Sipinen.

"Putinilla ja vaimolla viileät välit"

- Jos Putin ja vaimonsa Ljudmila olisivat eronneet helmikuussa, kuten väitetään, luulisi olevan helppoa tarkistaa pitääkö huhu paikkaansa, pohtii Moskovan-kirjeenvaihtaja Mirja Sipinen.

Vladimir Putinin väitetty uusi morsian Alina Kabajeva on sekä poliitikko että seksisymboli.

- Entinen olympiaurheilija Kabajeva on duumassa parlamenttiedustajana ja vastaa erityisesti nuorison asiasta. Hän on ollut paljon esillä myös ulkonäkönsä vuoksi. Hän on viehättävä nuori nainen, joka on esiintynyt mm. rohkeissa alusvaatekuvissa.

Putin on koko uransa aikana pysynyt täydellisen hiljaa yksityisasioistaan - niin myös tällä kertaa.

- Putinin ja hänen vaimonsa välejä on sanottu viileiksi. Toisaalta vaikea sanoa mitään varmaa, koska julkisuudesta pois pysytelleestä vaimosta ei paljon tiedetä, summaa Sipinen.

- Venäläiset isot lehdet ovat pysytelleet hyvin hiljaa aiheesta. Itse juttu Moskovskij Korrespondissa on kirjoitettu mahtailevaan, suorastaan liioittelevaan tyyliin. Tulee mieleen epäilyksiä, mutta se ei tarkoita, että väite avioerosta ja uudesta tyttöystävästä olisi välttämättä paikkansapitämätön väite. Aika näyttää, pohtii Mirja Sipinen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.