Mainos

Huhu - Samsungin lippulaivakännykän julkistus viivästyy

Teknologiajätti Samsungin kerrotaan lykkäävän uuden lippulaivapuhelimensa julkistusta. Aiemmin yhtiön on uskottu julkistavan Galaxy S III -Androidpuhelimensa MWC-mobiiliteknologiamessuilla, jotka järjestetään Barcelonassa ensi kuun loppupuolella.

Teknologiasivusto The Verge kertoo nimettömänä pysytteleviin lähteisiinsä viitaten, että odotettua uutuusmallia ei kuitenkaan tulla vielä Barcelonan messuilla näkemään.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa puhelimen uudesta julkistusajankohdasta, mutta The Vergen mukaan laite julkistetaan joka tapauksessa vielä ennen kesää. Tarkoituksena on ilmeisesti saada puhelimen julkistuksen ja USA:n markkinoille tulon välinen aika aiempaa lyhyemmäksi.

Moni on odotellut Samsung Galaxy S III -kännykkää vesi kielellä, sillä aiemmat mallit ovat olleet erittäin kiiteltyjä ja suosittuja laitteita. Viime vuonna Samsung Galaxy S II -malli julkistettiin juuri MWC messuilla.

Samsung Galaxy S III -mallin sijaan Barcelonan MWC-tapahtumassa saatetaan esitellä mm. yhtiön Windows Phone -älypuhelinuutuuksia, pohditaan The Vergen sivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.