Mainos

Hugh Hefner on maannut yli 2000 naisen kanssa

Hugh Hefneriä voisi sanoa pelimiesten pelimieheksi – niin arjessa kuin naisten saralla. Lue tiukat faktat miten Hefner kipusi huipulle ja mikä mieluiten aamutakkiin sonnustautuvan miehen älykkyysosamäärä lieneekään.

Yhdysvaltalaisen Hugh Hefnerin vuonna 1953 perustama Playboy-lehti on nimenä varmasti kaikille aikuisikään ehtineille tuttu. Lehden sivuilla ovat suomalaisista naisista esiintyneet Tiina Virenius, Katariina Souri, Linda Lampenius ja Susanna Penttilä. Hefnerissä ja fiktiivisessä James Bondissa on hiukan jotain samaa, nimittäin se, että luultavasti jokainen heteromies haluaisi olla heidän saappaissaan. Tässä Hugh Hefnerin X-files.

1. Hugh Marston Hefner syntyi Chicagon Illinoisissa 9.4.1932. Hänen vanhempansa olivat metodisteja ja sekä Hugh että hänen veljensä Keith saivat hyvin ankaran kasvatuksen.

2. Hefnerin älykkyysosamäärä on 152, joten mistään tyhmästä miehestä ei ole kysymys.

3. Hefner loi Playboy-imperiumin vaivaisella 8 000 dollarilla. Hän otti lehden perustamista varten $600 lainan asuntonsa huonekaluja vastaan. Hänen veljensä Keith lainasi lehteä varten $1 000 kuten myös hänen äitinsä.

4. Lehden piti alkujaan olla nimeltään Stag Party, mutta aivan viimehetkillä Hefner muutti lehden nimeksi Playboy.

5. Hefnerin inspiraatio lehden perustamiselle oli elokuvatähti ja seksisymboli Betty Grable.

6. Playboyn ensimmäinen numero ilmestyi marraskuussa 1953. Lehdessä oli 44 sivua ja lehden hinta oli 50 centtiä. Kyseisen numeron myynnin takasi alastonkuva Marilyn Monroesta, jonka Hefner oli hankkinut John Baumgarth Calendar Companylta.

7. Marilyn Monroella on siis ollut oma roolinsa Hefnerin menestyksessä. Kenties tästä syystä Hefner on hankkinut kryptan Marilynin kryptan vierestä.

8. Playboyn vuosikerta maksoi vuonna 1955 kuusi dollaria. Tilauskupongissa oli myös mahdollisuus tilata lehti eliniäksi 150 dollarilla. Tilaukseen sisältyi lisäksi se, että lehden toimittaa perille Playmate eli lehden sivuilla esiintynyt neitokainen. Elinikäisiä tilauksia tehtiin tuolloin vain muutama kappale. Nykyisin tilanne olisi varmaan aivan toinen.

9. Vuonna 1956 markkinoille tuotiin ensimmäiset Playboyn mustavalkealla pupulogolla olevat asusteet ja tarvikkeet, jotka lisäsivät ihmisten tietoisuutta Playboyn uudesta Art Paulin suunnittelemasta logosta. Logo on pysynyt muuttumattomana 1950-luvulta lähtien ja on nykyisin yksi tunnetuimmista brändeistä.

10. Vuonna 1984 yhdysvaltalaiset eläintieteilijät nimesivät erään rusakkolajin Hefnerin mukaan, koska Playboyn pupulogo on tuonut kunniaa rusakoille. Kyseessä on laji nimeltä Sylvilagus palustris hefneri.

11. Hefnerin viettäessä aikaa omistamassaan kartanossa, ruoka tuodaan aina makuuhuoneeseen. Mies itse viihtyy päivät pitkät aamutakissa.

12. Hefner on jo aikoja sitten lakannut laskemasta seksikumppaneidensa määrää. Hefner kuitenkin sanoo, että naisia on ollut reippaasti yli 2 000.

13. Vuonna 2010 Hefner lahjotti 900 000 dollaria, jotta Los Angelesissa sijaitsevan Hollywood-kyltin takana olevalle rinteelle ei rakenneta kaavailtuja kerrostaloja vaan alue säilytetään luonnontilassa.

14. Hefner oli jo vuonna 1978 organisoinut varainkeruun, jotta Hollywood-kyltti entisöitiin. Hän myös silloin osti itselleen kyltin Y-kirjaimen 27 000 dollarilla.

15. Playboy-kartano on yksi niistä harvoista yksityiskodeista, joilla on oikeudet eläintarhaan.

16. Mikä sitten on ollut Hefnerin paras seksikokemus? Kuulemma erään hänen tyttöystävänsä järjestämät syntymäpäiväjuhlat, jolloin Hefner sai elämänsä seksiä tyttöystävältään ja 17 muulta Playmatelta.

17. Hefner on kova elokuvafani. Hän onkin kerännyt yli 4 000 elokuvaa, jotka on sijoitettu pitkin hänen kartanonsa portaikkoa.

Teksti: Kari Heusala

Lähde: The Playboy Book.

Kuva: Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.