Hugh Hefner: Lindsay Lohanin äiti vastusti alastonkuvauksia

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner paljasti käyneensä keskusteluja sittemmin etukäteen julkisuuteen vuotaneiden näyttelijä Lindsay Lohanin Playboy-kuvien linjasta.

Hugh Hefner kertoo, että hän uskoo näyttelijä Lindsay Lohanin lähipiirin toivoneen, ettei Lohan näyttäytyisi kuvissa täysin alasti.

– Minä luulen, että pääasiassa hänen äitinsä ja muu lähipiirinsä painosti häntä luopumaan ajatuksesta poseerata täysin alasti, Hefner kertoo.

Hefner kertoo muistuttaneensa kuvien linjasta keskustelleita siitä, että kyseessä on kuitenkin alastonkuvaus.

– Tässä on kyseessä alastonkuvat. Pidämme kiinni tyylikkyydestä sellaiseen tapaan, että kuvista tulee unohtumattomia, Hefner muistelee sanoneensa ennen kuvauksia.

Hefner paljasti myös pohtineensa sitä, kuinka Lohanin päihteidenkäytön värittämä menneisyys vaikuttaa Playboy-lehden ja Lohanin väliseen yhteiseen projektiin.

– Minulla oli ristiriitaisia tunteita asiasta. En ollut aivan varma siitä, millä tolalla hänen asiansa olivat, Hefner myöntää.

Entisajoista henkivissä kuvissa Lohan edusti Marilyn Monroen tyyliä mukailevassa lookissa ilman rihman kiertämää.MTV3/Helmi

Lähde: Us Magazine

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja