Mainos

HSL:n omistama halli evakuoitiin romahdusvaaran vuoksi

Lumen paino on rikkonut salibandyhallin katon Helsingin Ruskeasuolla. Loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin.

Kattorakenne sortui osin, kun kymmenet pelaajat olivat valmistautumassa aloittamaan hallissa salibandypelin. Salibandykenttää oltiin juuri avaamassa, kun sortumavaara havaittiin aamutarkastuksen yhteydessä.

Päivystävä palomestari Tommi Sivula kertoo, että hallin piti olla täynnä pelaajia aamukymmeneltä, mutta kello yhdeksän aikoihin se päätetiin sulkea. Sivula arvioi, että hallista evakuoitiin 40-50 henkeä.

Hallin katto repesi noin kymmenen metrin matkalta katon saumakohdasta. Kattovillaa ynnä muita saumarakenteita tippui salibandykentälle, mutta kukaan ei jäänyt niiden alle.

6000 neliön salibandyhallin omistaa Helsingin Seudun Liikenne, joka vuokraa sitä Arena Centerille. Salibandykenttä on tällä hetkellä käyttökiellossa, mutta hallin muut tilat ovat käytössä.

Hallin kattorakenteet pitää tukea ennen kuin katolle voidaan mennä tiputtamaan lunta pois. Päivystävä palomestari Tommi Sivula kertoo, että hallin katto "ritisee ja paukkuu". Katon tukemistoimet on aloitettu. Päävastuussa hallista on sen omistaja HSL.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.